Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

MUHTAR KILÇIK, “GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN!”

Yeniyapan Mahallesi Muhtarı Ahmet Kılçık, belediyeler ile vatandaş arasında köprü görevi gören muhtarların, yerel yönetimlerde başkanların en büyük yardımcıları, yerel yönetimlerin temel ayaklarından birini oluşturduğunu söyledi.

Muhtarlık camiasını demokrasinin temel taşı olarak yorumlayan Muhtar Kılçık; Her yörenin, her mahallenin coğrafi ve yerleşim konumuna göre ihtiyaçları, talepleri var. Biz bu talepleri, şikâyetleri ve ihtiyaçları iletir, takipçisi oluruz. Vatandaşımız adına, bize inanan,  güvenen ve bize tercih ve teveccüh gösteren insanlarımız adına yaparız bunu. Muhtarlarımız özveriyle çalışan insanlar. Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırma adına onların her türlü talep ve şikâyetlerini değerlendirme konusunda üzerimize düşeni yerine getiririz.

Bu sebeple, bugün kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Gününü tebrik ediyor, tüm muhtar arkadaşlarıma başarılar diliyorum!” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol