Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

MUHTAR GİBİ ŞUBE MÜDÜRÜ
 Şube Müdürü Muzaffer Türk'ün çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren muhtarlar, "Muhtarlıklar Şube Müdürü Muzaffer Türk ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi her türlü sorunumuzun çözümünde yanımızda oldular" dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Muhtarlıklar Daire Başkanlığı'na bağlı Muhtarlıklar Şube Müdürlüğü çalışmalarıyla muhtarların takdirini toplamaya devam ediyor. Muhtarların ve mahallelerin sorunlarıyla birebir ilgilenen Türk, ortaya koyduğu çalışmalarla muhtarların takdirini topladı.
Mahalle muhtarları da bu durumdan doydukları memnuniyeti dile getirdi. Türk'ün her konuyla birebir ilgilendiğini aktaran Serintepe mahalle muhtarı Ramazan Gürbak, Hacı Bayram Veli Mahallesi Muhtarı Mehmet Işık ve Gazipaşa Mahalle Muhtarı Erol Tanış, "Mahallemizin her türlü sonuna Büyükşehir Belediyesinin kurduğu muhtarlıklar şube müdürlüğü çözüm oluyor. Şube müdürü Muzaffer Türk sorunlarımızla birebir ilgileniyor. Bizim çalışma ve mesai arkadaşımız oldu. Mahallemizin sorunlarını yerinde inceliyor ve çözümü için büyük gayret gösteriyor. Muzaffer Türk gibi muhtarlarla muhtar gibi çalışan bir şube müdürü atadığı için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'a teşekkür ediyoruz." diye konuştular.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol