Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

MUHTAR ESHABİL ÖZDEMİR GÜVEN TAZELEDİ
 2009 yerel seçimlerinde ilk defa aday olan ve o seçimi 42 oy farkla kazanan Mevlana Mahallesi Muhtarı Eshabil Özdemir  Pazar günü yapılan 2014 yerel seçimlerinde de rakibine 44 oy fark atarak ikinci defa zafere koştu.

Muhtarlık binasında seçmenleri ile bir araya gelen ve tebrikleri kabul eden Muhtar Özdemir,  “Cenab-ı Allah  bana bir dönem daha muhtarlık yapmayı nasip etti, bana destek veren tüm seçmenlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Özdemir, “Muhtarlığımın ilk döneminde mahalleme en iyi hizmetin gelmesi için gecemi gündüzüme katarak çalıştım. Bu çalışmam sırasında yapmak istediğim fakat yapamadığım hizmetlerim var. Kalfalık dönemini geride bıraktım. Artık  ustalık dönemine girdik, bu dönemde de ilk dönemimde yapamadığım hizmetlerimi yapmak için gayret göstereceğim. Mahallemizi Kahramanmaraş’ın örnek  bir mahallesi haline getirmek için çalışmalarıma devam edeceğim.Bundan  sonra oy veren veya vermeyen mahalle halkına her türlü hizmeti yapmak için çalışacağım.” Dedi.

Çok iyi bir seçim dönemi geçirdiklerini de belirten Özdemir, “Diğer muhtar adayı olan arkadaşlarımızda mahalleyi hizmet edebilmek için aday oldular  fakat mahalle halkı bir dönem daha bana şans verdi. Bu şansı en iyi şekilde kullanıp, mahalle halkına en iyi hizmeti sunmaya çalışacağım, bana oy verenleri veya vermeyenleri mahcup etmeyeceğim. Hangi mahallede oturduklarını gururla söyleyecekleri Kahramanmaraş’ta örnek bir mahalle yapmaya çalışacağım” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol