Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

MUHSİN YAZIOĞLU REKREASYON ALANI TANITILDI
 Pınarbaşı mevkiinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan Muhsin Yazıcıoğlu Rekreasyon Alanı II. Etabı tanıtım programına Vali Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aliihsan Kabakcı,AK parti İl Başkanı Av. Metin Doğan, Oniki Şubat Beleidye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Uzunlar, Burhaneddin Türkkahraman, Melike Özdemir, Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, işadamları Eshabil tanrıverdi, Hanefi Öksüz ile belediye birim müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, tanıtımın Pazar günü yapacaklarını ancak hava muhalefeti dolayısıyla bir gün önceye aldıklarını ifade ederek: “Aslında bu tanıtımı yarın yani Pazar günü yapacaktık. Ancak Pazar gününün yağışlı göstermesi nedeniyle bugüne aldık.

Muhsin Yazıcıoğlu Rekreasyon Alanımız, normalde 500 bin metrekareden oluşan bir proje idi. Biz birinci etabını daha önce hizmete açmıştık. 50 bin metrekare olan birinci etabın ardında bugün de yine 50 bin metrekare olan 2. Etabı hizmete sunuyoruz.



Bizim çocukluk ve gençlik dönemlerimizde kamyonlarla Fırnız’a gidilirdi. Halkımızın gidip piknik yapabileceği böyle güzel mekanlar yoktu. Biz göreve geldiğimizden bu yana sayısız park ve mesire alanı yaptık. Hemen her mahallemizde insanların oturup dinlenebileceği ve vakit geçirebileceği mahalle parklarının yanı sıra bu tür büyük parklarımızı da hizmete açtık. Kılavuzlu, Arslanbey gibi büyük parklarımızla halkımıza piknik yapma imkanı sunuyoruz. Bu projenin devamı olacak. İnşallah göreve yeni gelecek olan arkadaşlar bunu devam ettirirler.

Yaklaşık 7 milyon liraya mal olan bu parkımıza dinlenme ve piknik alanları, şelale ve gölet, spor kompleksi, çocuk oyun alaı, ahşap mescit ve yeşil alanlar bulunmaktadır.

Burada farklı olarak squash(duvar tenisi), sentetik sahalar, sentetik buz pateni pisti, badminton sahası gibi değişiklikler de yer almaktadır. Davetimize icabet ederek bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza saygılar ve sevgiler sunuyorum.

Rekreasyon alanımızın yapımında emeği geçen başta Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz olmak üzere tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar topluca rekreasyon alanını gezdiler.






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol