Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

MUHSİN YAZICIOĞLU II.ETABI DA HAZIR
 Halkımızın spor aktivite ihtiyaçlarını büyük oranda karşılayacak olan Muhsin Yazıcıoğlu Mesire Alanı 2. Etap Spor Kompleksi; Belediye Başkanımız, başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, belediye personelleri, vatandaşlarımızve diğer davetlilerin katılımı ile 8 Mart 2013 Cumartesi günü saat 13.00’te tanıtım programı ile kullanıma sunulacak.

Kahramanmaraş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 55.000 m² büyüklüğündeki alan içerisindeki 2. etap çalışmalarının tamamlanıp Cumartesi günü hizmete girmesiyle, özellikle gençlerimiz için özel olan bu alanla büyük bir yeniliğe imza atılmış olacak.

Yeniliklerin ön planda olduğu estetik, sosyal ve sportif unsurları ile şehrimize benzerlerinden farklı bir deneyim yaşatacak alan; barındırdığı spor sahaları ile bir nevi açık hava spor kompleksi; dinlenme alanları, peyzaj unsurları ve modern görünümü ile bir mesire alanı olarak hizmet verecek. Muhsin Yazıcıoğlu 2. Etap Spor Kompleksi; şehrimizde ilk defa uygulanan sentetik buz paten pisti ve Duvar tenisi (squash), Voleybol sahası, Basketbol sahası, Tenis kortu, Badminton sahası, yel değirmenleri ile süslenmiş doğal bir şelale ve devasa çocuk oyun grubu ile halkımızın tabiri caizse ikinci adresi haline gelecek.

Konu hakkında açıklama yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri: “Arslanbey Mesire Alanının hizmete sunulmasının hemen ardından başlatılan hummalı çalışma ile Muhsin Yazıcıoğlu 2. Etap Mesire Alanı ve Spor Kompleksini ilkbahara yetiştirmiş olduk.” diyerek Cumartesi günü yapılacak tanıtım programına halkımızı davet ettiklerini bildirdiler.












Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol