Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

MUHASEBECİLER HAFTASI BAŞLADI
 Vergi Dairesi Başkanlığı Gurup Müdürü Sinan Küçükgöz, Vergi Dairesi Grup Başkanı Ahmet Erdoğan, Aslanbey Vergi Dairesi Müdürü Orhan Bakdım, Aksu Vergi Dairesi Müdürü İlker Serbez, İşkur Müdürü Ali Yüce ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına kayıtlı muhasebecilerin katıldığı çelenk sunumunu saygı duruşu ve istiklal marşının okunması takip etti.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Arif Şen ve arkadaşları, çelenk sunumu ardından ilkin Vali Şükrü Kocatepe’ye ziyaret gerçekleşti.


Oda Başkanı Arif Şen, mükellef ile maliye arasında köprü görevi gördüklerini, odaya ait müstakil bina için düğmeye bastıklarını söylerken, Vali Kocatepe de, aslında serbest muhasebeci, mali müşavirlerin bir kamu görevi gördüklerini belirterek, “Devletin iki  asli ve temel görevleri var, biri askerlik,  diğeri de vatandaştan vergi toplayıp, bunları hizmet olarak halkına aktarmak. Sizler de kamu görevi yapıyorsunuz ve sorumluluklarınız var, hem devlete, hem de mükelleflere karşı. Bildiğim kadarı ile mali mevzuat sık sık değişiyor, takip etmek gerekiyor. Dikkat etmek gerekli. Sizlere başarılar diliyorum, gününüz kutlu olsun!” dedi.

Vali Kocatepe ziyareti ardından Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Cuma Sağlam, Defterdar Osman Koçaş, saat 14.00’de Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Gurup Başkanı Ahmet Erdoğan ve son olarak da Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Şahin ziyaret edilerek,  haftanın önemi anlatılacak.


1 Mart tarihli program, saat 19.00’da Ramada Otelinde üyeler ile misafirler onuruna verilecek yemek ve eğlence ile son bulacak iken, gece sırasında da ruhsat dağıtımı gerçekleşecek.








Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol