banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MOBİL MUTFAK TIRI TÜRKOĞLU’NDA İFTAR DAĞITTI
   Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Mobil Mutfak Tır’ı Türkoğlu halkına iftar yemeği sundu.

   Türkoğlu İlçesi 23 Nisan Parkı’nda gerçekleştirilen İftar Yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Fetih Yanardağ, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci,  Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Yaşar Kaymak, Kütüphaneler ve Müzeler Müdürü Necati Kahveci, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Mustafa Semerci ile meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

   İftar yemeğinde vatandaşlara bir selamlama konuşması yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, masaları dolaşarak vatandaşların hatırlarını sordu gönüllerini aldı.

   Mobil Mutfak Tırı’nda hazırlanan iftar yemeği, etli pilav, çorba, lokma tatlısı, hurma ve ayran’dan oluşurken yaklaşık 2 bin kişiye ikram edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol