Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

MOBİL KURBAN KESİMHANESİ HİZMETE HAZIR
 Kahramanmaraş'ta ilklerin öncüsü Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından geçen yıl kurban bayramında hizmete sunulan mobil kesimhane, bu yıl da tam kapasiteyle hizmete hazır hale getirildi. Kurban ibadetinin sorunsuz bir şekilde yerine getirilmesi amacıyla Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından yapılan mobil kesimhaneler, Dulkadiroğlu hayvan pazarı ve Kız İmam Hatip okulu yanında bayram boyunca vatandaşa hizmet verecek.

Mobil kesimhanelerde incelemelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatandaşların kurban ibadetlerini sorunsuz bir şekilde yerine getireceklerini söyledi. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak kurban bayramında vatandaşın işini kolaylaştırma adına böyle bir hizmeti başlattıklarını anlatan Başkan Okay, aynı zamanda mobil kesimhaneler sayesinde oluşan görüntü ve çevre kirliliğinin de önüne geçildiğinin altını çizdi.
Başkan Okay, konuyla ilgili şu bilgileri verdi:   

"Kurban kesimiyle ilgili oluşan mağduriyetleri ortadan kaldırmak ve vatandaşımızın zamandan tasarruf etmesini sağlamak amacıyla geçen yıl uygulamaya başladığımız mobil kesimhane ünitemizi bu yıl da halkımızın hizmetine sunuyoruz. İki adet kesimhanemiz bu yıl da vatandaşlarımıza hizmet verecek. Bayram öncesi kurbanlıklarını alan vatandaşlarımız, kesim hanemizin yanında bulunan emanet yerine kurbanlıklarını teslim ediyorlar. Bayram günü de buraya gelerek sırasına göre kurbanlarını kestirip teslim alıyorlar. Buradaki amacımız vatandaşımızın kurban bayramında işlerini kolaylaştırmak ve iyi bir bayram geçirmelerini sağlamaktır. Sokak aralarında oluşan kötü görüntü ve kirliliğin de önüne geçmiş oluyoruz. Biz bu hizmeti çok büyük bir sorumluluk olarak görüyoruz."

Başkan Okay, konuşmasının sonunda "tüm İslam aleminin ve hemşerilerimin kurban bayramını kutlar, aileleri ve sevdikleriyle mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim" dedi.  




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol