banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MİZAH USTASI HASAN AĞA!

Ucuz verirse ve bırakırsa, ağalığı H.Bülent Eken’e verme taraftarı. Ancak yanındakiler, bunun zor olduğunu söylüyorlar. Takılıyorlar Hasanağa’ya. Mizaha ustası, espri kralı Hasanağa. Kapağı açılmamış sözler, fıkralar var onda. Siyaset ve iş hayatı ruhuna işlemiş. Yarın seçim olsa, bu kez de milletvekilliğine aday olur mu, şimdi Afşin’de herkes onu konuşuyor, tartışıyor.

Son dakikada Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Başkan adayı, Harun Kalfe giriyor odaya. Çok genç. Senelerdir yönetimde de görev almış. Ocak-2015’te seçime gidecekler. Hayırlısı…

VE… VER ELİNİ MARAŞ



Afşini otogarında biriyle tanışıyoruz. Meğerse o da esnaf ve sanatkarlar kredi kooperatifi başkanlığına adaymış.  Adı Mehmet Yaşar Polat. O da yönetimde görev almış uzun sene. Üyelerin ısrarı üzerine aday olduğunu söylüyor.

Afşin, daha üzerinden cumhurbaşkanlığı seçimini atamamış. Şimdi 2015 Haziran’ındaki genel seçimlerinde kim ve hangi sıradan milletvekili olacak, onu konuşuyor, onu tartışıyorlar.





Karayolları hadi neyse de, siyasi irade yol için müspet adım atmalı artık. Vatandaşın tahammülü kalmadı. Sık sık güzergâhların değişmesi, paranın toprağa gömülmesi, devletin milyonları aşan zararı, sürücülerin çektiği işkence. Hepsini bir araya getirirseniz, kimin ruhuna fatiha okuyacağını şaşırıyor insan!

Hava sıcak, insana bunalıyor. Maraş’a gelince, serin bir rüzgâr, yüzümüzü yalayarak ‘hoş geldiniz’ diyor.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol