Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

MİNİKLER, DOSTLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
 Kahramanmaraş Belediyesinin Veteriner İşleri Müdürlüğü’ nün ev sahipliği yaptığı Geçici Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezindeki etkinliğe; Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakçı, Veteriner İşleri Müdürü Cengiz Berberoğlu ve tüm personeli ile birlikte Hayvan Hakları Federasyonu temsilcisi olan Mehtap Sağsen ve Çiğdem Şeker, 80. Yıl İlköğretim Okulundaki öğrencilerle birlikte vatandaşlar katıldı.

Toplum bilincini artırmanın yeni yetişen nesiller olduğu ve çocukların bilinçlenmesi amaçlı Veteriner Hekimleri tarafından barınaktaki hayvan ırklarını tanıtıp yapılan işlemler doğrultusunda çocuklara bilgiler vermiş, gelen misafirlere meyve suları ve kekler dağıtılarak ikramda bulunuldu.

Etkinliğe ilişkin Veteriner İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada: “Kahramanmaraş Belediyesi olarak sokak hayvanlarına yardımcı olmaya, gerekli aşılama, teşhis ve tedavileri yapmaya devam etmekteyiz. Bununla birlikte yapılan işlemler sonucunda küpelenmiş, aşılanmış, kısırlaştırılmış olan bu hayvanlarımız bizim gözetimimizde tekrar alındığı bölgelere bırakılmaktadır. Bu noktada biz Kahramanmaraş halkına görev düşmektedir. Kısırlaştır,  Aşılat, Yaşat sorumluluğu ile hayvanlarımızın yaşama tutunma işlemini hep birlikte yapacağımıza inanıyoruz.

Öğrencilerimize sunulan bu etkinlikle renkli karelere sahne olmuş, sevgi ile koşuşturan kardeşlerimiz barınağımızdaki kedilerimizi ve köpek yavrularımızı severek temas halinde olmanın sevinci içerisinde olmanın sevinciyle Kahramanmaraş Belediyesi olarak da aynı sevinci tatmış bulunmaktayız” denildi.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol