banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

 MİLLİYETÇİLİK İLE YETİM HAKKI BAĞDAŞMIYOR!
 İkisi bir arada olmuyor çoğu zaman. Neşe ile hüzün birbiriyle bağdaşmıyor.  Geçmişle gelecek nasıl birbiriyle tezat teşkil ediyorsa, sözde milliyetçilik ile yetim hakkını aynı kefeye koymak hem abesle iştigal, hem günah, hem de vebali varken, bunu sözüm ona inançlı, milliyetçi olduğunu iddia edenler nasıl hayata geçirirler, havsalam almıyor.

Meslektaşım Neşe Yıldızhan’ın yazısını okuyun, ne dediğimi çok daha iyi anlayacaksınız. Olacak şey değil ama olmuş işte. Burası Maraş olmaz olmaz deme, bal gibi oluyor.

İşte o yazı:

 

“Hem ülkücüyüm -milliyetçiyim diyeceksin, hem de yetim hakkı yiyeceksin. Bu nasıl iş?

 

Eminim okuyanlar da en az benim bu olayı ilk duyduğumda hayrete düşüp şaşırdığım kadar, şaşırmışlardır.

 

Keşke duyduklarım yalan olsaydı. Maalesef gerçek. Üstelik duyduğumda inanamadım ve araştırdım, belgeleriyle bu iddiayı doğruladım. Yazmadan da edemedim.

 

Üstelik bu olayda başrolde oynayan kişi siyasi bir yönetici!

 

Olay nasıl mı? Anlatayım;

 

Siyasi yöneticinin eşinin babası vefat eder. Vefat eden babanın emekli maaşı vardır. Bu emekli maaşından faydalanmak için boşanmaya karar verirler ve mahkemede resmen boşanırlar. Fakat birlikte yaşamaya devam edilir. Babadan kalan emekli maaşı da yaklaşık 10 yıldır alınır.

 

Ancak gün gelir devran döner bu oyun ortaya çıkar. Çünkü Milliyetçi geçinen zât yönetici olmuştur. Bütün gözler onun üzerindedir. Ve bu hususta şikâyetler olur. Şikayetler olunca da artık kaçış yoktur. Olayı örtbas etmek üzere SGK’ya maaşın kesilmesi için dilekçe verilir. Olayın özü bu.

 

Bu nasıl iş sayın yönetici. Hem siyaset yap, rakiplerini hırsız diye eleştir, sen tüyü bitmemiş yetimin hakkını ye. Vay be!

 

Sen istediğin kadar, vatan millet de. Kim sana inanır. Bulunduğun camiayı lekelemeye ne hakkın vardı? Bunun açıklamasını yapabilir misin? Yapamazsın. Ben olsam istifa ederim, sessizce giderim.

 

Diyeceksiniz ki ismini neden yazmıyorsun? Yazmıyorum çünkü korktuğumdan değil, camiaya saygımdan, inancımdan. Ancak sesiz kalarak da bu vebalin altında kalamazdım.

 

Sorumluluk artık yetkililerde, benden vebal gitti.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol