Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

MHP’NİN GÜCÜ
 Seçimlerin bir yenilenme ve enerji depolama mevsimi olduğunu belirten, sözleriyle, söylemleriyle siyasete farklı bir boyut getiren, söylediği her söze anlam katan Adem Gürz, 1 Kasım seçilerinde partisinin söylenenlerin ve yazılanların aksine güçlenerek çıkacaklarını vurguladı, “Bizi koalisyona girmemekle, hükümet ortağı olmamakla suçluyorlar. Hiç alakası yok ve külliyen yalan. 7 Haziran genel seçimleri sonrası cumhurbaşkanı sayın Erdoğan daha seçimin net sonuçları alınmadan erken seçimden söz edince, oyalama taktiğinin bir parçası olmak istemeyen liderimiz sayın Devlet Bahçeli, haklı olarak ‘yokum’ demiştir” diyerek cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ve işareti ile oyundan ve sahadan kaçanın AK Parti olduğunu ileri sürdü,  yeni dönemde, yenilenmiş bir kadro ve ekip ruhu ile, MHP’nin Kahramanmaraş’ta yine sıçrama yapacağını, yakaladığı rüzgarı pozitif enerjiye döndürerek, milletvekili sayısını artırmak için tüm güçleriyle çalışacaklarının altını çizdi.


HERKESE GÖREV DÜŞÜYOR!

Genel seçimde davaya inanmış arkadaşlarının, aday gösterilsin,  gösterilmesin, birinci sıra milletvekili adayı gibi çalışmaları gerektiğini hatırlatan siyasetin farklı ve aykırı adamı Gürz, kapı kapı dolaşarak oy istenmesi gerektiğini hatırlattı, herkese bu süreçte ciddi ve sorumluluk gerektiren görevlere düştüğünü dile getirdi.

Gürz, gazeteci Neşe Yıldızhan ve Mehmet Fiskeci’nin gündem ve siyasete ilişkin sorularını da cevaplandırırken, gelen şehitlerle birlikte yaşanan acıların büyük olduğunu, ocaklara düşen ateşin tüm ülkeyi kasıp kavurduğunu vurgulayarak,  terör örgütü PKK’ya lanetler yağdırdı, şehitlerimize rahmet diledi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol