banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

MHP’li DEDEOĞLU, UYARDI…
 Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, artan hırsızlık, sahtecilik ve dolandırıcılık olaylarına dikkat çekerek, hükümetin bu konularda önlem almasını istedi.

Sahtecilik ve Dolandırıcılık

Dedeoğlu, hırsızlık, sahtecilik ve dolandırıcılık konusunda İçişleri Bakanlığı tarafından soru önergelerine verilen cevapları kamuoyu ile paylaştı. 2012 yılında polis ve jandarma sorumluluk alanında Türkiye genelinde 14 bin 722 adet sahtecilik olayının meydana geldiğini ifade eden Dedeoğlu, aynı yıl içinde Türkiye genelinde 32 bin 4 adet dolandırıcılık olayının yaşandığını açıkladı.

Büyük Şehirlerde Artış

Dedeoğlu, İçişleri Bakanlığı verilerine göre, en fazla sahtecilik ve dolandırıcılık olayının başta büyükşehirler olmak üzere turistik bölgelerde meydana geldiğine işaret ederek, “Yine aynı bakanlık verilerine göre, sahtecilik olayları en çok para, resmi ve özel belgede sahtecilik şeklinde gerçekleşmektedir. Dolandırıcılık olayları ise çoğunlukla bilişim yolu ile yapılmaktadır” dedi.

Çok Acı Oldu

Vatandaşları sahtecilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaya davet eden Dedeoğlu, hükümeti de bu ve buna benzer olaylara karşı tedbir alması konusunda uyardı. Dedeoğlu, hükümet politikalarının ülkeyi bu hale getirmesinin çok acı olduğunu ifade etti.

Hırsızlık Olayları

Dedeoğlu, ülkemizde son yıllarda suç oranlarında gözle görülür bir artış meydana geldiğini kaydederek, ülke genelinde 2011 yılında meydana gelen hırsızlık olaylarının sayısının 1 milyon 350 bin 617 adet olduğunu vurguladı.

Dedeoğlu, ülkemizde güven ve huzur ortamının sağlanması için Can ve mal güvenliğinin büyük önem taşıdığını belirterek sahtecilik, dolandırıcılık ve hırsızlık gibi olaylarla hükümetin daha etkin mücadele etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol