Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

MHP TEŞKİLATI VE ADAYLARINDAN TİCARET BORSASI’NA ZİYARET
 Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, yaptığı konuşmasında, Kahramanmaraş ziyaretlerinin çok verimli geçtiğini, Başkan Balsuyu’na ilgilerinden dolayı teşekkür etti ve Kahramanmaraş’ın ticari potansiyeli hakkında bilgiler alacağını söyledi.

MHP teşkilatı ve Belediye Başkan Adaylarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret Borsası Başkanı A. Duran Balsuyu, Belediye başkan adaylarına çıktıkları hizmet yarışında başarılar diledi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Akgemci, Ticaret Borsası Başkanı Balsuyu’na, “Stratejik Analiz” ve “Marka Şehir Bağlamında Kahramanmaraş İlinin Stratejik Analizi” isimli eserlerini takdim etti.




Kitapları hakkında kısaca bilgiler aktan Akgemci, şunları kaydetti: “Biz öncelikle bu yola çıkmadan, Kahramanmaraş’ımızın bütün değerlerini analiz ettik. Bu analiz neticesinde elde ettiğimiz verilerle Marka şehir olma yolunda, yüz ağartan yüz projemizle, 3 aşamalı eylem planımızı oluşturduk. Uygulayacağımız 3 aşamalı eylem planı ile 5 yılsonundaaranılan sorulan bir marka şehir haline geleceğiz.

En büyük hedefimiz; Sanayi kenti, kültür ve turizm kenti ve Marka Şehir Kahramanmaraş” dedi.

Balsuyu, Akgemci’yi  özverili çalışmalarından dolayı kutladı ve “Allah her partiye böylesine donanımlı adaylar nasip etsin” dedi.

Ticaret Borsası tarafından hazırlanan kentin yöresel değerlerinin toplandığı “Kahramanmaraş” adlı kitabı da MHP heyetine Başkan Balsuyu hediye etti. 


















Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol