banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

“MEVLANA MAHALLESİ HİZMETE DOYACAK”
 Mevlana Mahallesi Muhtar Adayı Şükrü Elmas, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ederken, seçimlerde iddialı olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesine bağlı Mevlana Mahallesi için muhtar adaylığını açıklandığı günden beri dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren Elmas, mahallede sıkılmadık el, çalmadık kapı, görüşmedik insan bırakmayacaklarını belirterek, 30 Mart'ta seçimi kazandıkları takdirde Mevlana mahallesinin çehresini değiştireceklerini söyledi.

Mahallenin bir çok eksiği bulunduğunu belirten Elmas, yıllarca mahalleye istenilen hizmetin gelmediğini ifade ederek, Mahallemizde tapusu bulunmayan vatandaşlarımız var, doğal gazı olmayan cadde ve sokaklarımız var, yağmurlama hattı çekilmeyen cadde ve sokaklarımız var, Salı günleri kurulan Pazar yerinin kirli suyunun gideceği bir logarı dahi  yok, Pazar yerinin altında kalan cadde ve sokaklar bir gün sonra pislik içinde kalıyor, bunları çözümü için var gücü ile  çalışacağını söyledi.

Yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi öncelikli hizmetlerimiz arasında yer alacağını da belirten Elmas,  Belediye ile sürekli istişare halinde olup, kapıları aşındırma pahasına da olsa mahallemizin doğalgaz, tapu, yağmurlama hattı, yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi alanında önemli hizmetler almasını sağlayacağız.  İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı sosyal yardımlaşmanın imkanları ile buluşturacağız. Mahalle adına toplumsal projeler oluşturmak için çalışacağız" dedi.

Elmas, şu ana kadar mahalle halkından çok izlenimleri aldığını da belirterek, Seçim  çalışmaları çok iyi gidiyor, halkımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz, 30 Mart  seçimlerinden Allah nasip ederse anlımızın akı ile çıkacağız. Halkımıza güveniyorum. Kararsızların oyunu bekliyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol