Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

METİN DOĞAN’IN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI
 Nesilleri yetiştiren, çocuklarımıza ilk öğretmenliği anne şefkati ile sunan kadınlarımız, hepimizin baş tacıdır. Kadına verdiğimiz değer nisbetinde muasır medeniyet çizgisine ulaşabileceğiz. Kadın aile demek, kadın gelecek demek, kadın toplumumuzun yapı taşı demek, kadın gönüllerin mimarı demek. Bu yüzden kadın haklarını çok önemsiyor, onlara hak ettikleri yeri sağlamaya çalışıyoruz.

Demokrasimizin güçlenmesi, insan hakları konusundaki iyileştirmeler ile birlikte kadın hakları konusunda daha ciddi adımlar atma gayreti içerisindeyiz. Kadınların kendilerine has nazik bakış açılarıyla toplumsal süreçlere katılımı geleceğimiz adına bizlere umut aşılıyor. Güçlü bir nesil yetiştirmek ve onları geleceğe taşımak adına her alanda güçlü kadınlar olması gerektiğine inanıyorum. Aydınlık yarınlara ulaşmamız için kadınlarımızın sunacağı katkının çok büyük olduğunu düşünüyorum.
Her biri fedakârlık ve tevazu abidesi hanımefendileri gönülden selamlıyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol