banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MEŞE, ANNELERİN DUALARIN ALDI
 

Dün Anneler Günü olması münasebetiyle, partisinin İl Başkanlığı tarafından organize edilen kahvaltı programına İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Bülent Meşe, eşi Tuna Meşe ile birlikte tüm kadınların gününü kutladılar. Burada partisinin kadın üyeleri ile sohbet eden Bülent Meşe: “Temennim kadınlarımızın yüzü hep gülsün. Kadın mutluysa aile mutludur, aile mutluysa ülke mutludur. Cennet’le müjdelenen analarımız, bu dünyada da her şeyin en güzelini hak ediyor” dedi.

Buradaki programın ardından Afşin İlçesine geçen Meşe, çalmadık kapı bırakmadı.

Öncelikle yaşlı ve yalnız annelerin gününü kutlayan Meşe’yi çat kapı karşısında gören kadınlar kendisini bağrına bastılar.  Birçoğunun doktoru olan Meşe, aynı zamanda da çocukluğunu bilen büyükleriyle bir araya gelince, sohbetlerin tadı bir başka, Anneler Günü ise daha anlamlı oldu.

Büyüklerinin halini hatırını soran Meşe, dertleriyle dertlendi, beklentileri dinledi.

Ziyaret programının bitiminde gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Meşe: “ Tüm Annelerimizin gününü bir kez daha sizin aracılığınızla kutluyorum. Elbette bu sevgiyi bir güne sığdırmak mümkün değil.

Anneler Günü olması nedeniyle, öncelikle kapısının çalmasını bekleyen yalnız yaşayan büyük annelerimizi ziyaret etmeyi tercih ettim. Bu vatan onlara çok şey borçlu. Onların duaları ve yetiştirdiği evlatlar sayesinde bu ülke ayakta. Türk kadını cefakar, vefakar. Düşünün, evladını vatani göreve yollarken “Şehit düşerse vatan sağ olsun” diyebilen tek milletin mensubu bizim analarımız. Onlar için ne yapsak az diye düşünüyorum.

İnanın onları ziyaret ederken bir siyasi çalışma olarak hareket etmedim. Tamamen içimden gelen insani duygularla,  sevgisiyle onlarla kucaklaştım. Onlarda beni bağrına bastı. Allah sağlıklı uzun ömürler versin, onları başımızdan eksik etmesin” dedi.

İYİ Parti’nin bir kadın hareketi olduğunu da hatırlatan Meşe; “Genel Başkanımız Meral Akşener’in öncülüğünde başlatılan kadın hareketini, kadınlarımız çok önemsiyor ve müthiş destek veriyorlar.

Son zamanlarda ülkede yaşanan sosyoekonomik sorunların yanı sıra, artan kadın cinayetleri, şiddet, tacizler, çocuk yaşta evlilikler gibi sorunlar da kadınlarımızı endişeleniyor. Diğer yandan kız çocuklarının eğitimi, kadının üretimdeki yeri, temsil noktasında siyasetteki sayının azlığı, endişe verici bir durum. Kadınlarımızı sosyal ve ekonomik hayata kazandırmalıyız. Hem bir düşünün, toplumun yarısını oluşturan kadınlarımız evde oturursa, üretmezse biz nasıl kalkınabiliriz? Bunun için de öncelikle kadının da bir birey olduğunun bilincine varmalıyız.

İşte kadınlarımız da, İYİ Parti’nin yönettiği bir ülkede istedikleri imkanlara ve hak ettikleri yere gelebileceklerine inandıkları için kadın hareketine sahip çıkıyorlar.

İYİ Parti kadroları olarak bizler, kadının gücüne inanıyoruz ve bu gücü ortaya çıkaracağız. Temsilde adaleti sağlayacağız” diye konuştu. 

Meşe’ye, ziyaretlerinde eşi Tuna Meşe ve Afşin İlçe Başkanı Adem Yıldız eşlik etti. 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol