banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

MERVE HASAN’IN MUTLU GÜNÜ!

     Bir yıl önce aynı yerde nişan yapan Üzüm ve Elbistanlı aileleri çocuklarının düğününü de aynı yerde yaparak son adımı aile fertleri ile birlikte attılar..

    Ayşe- Basri Üzüm, Yüksel İzzet Elbistanlı, önceki gün akşam Yatılı bölge Öğretmenler sitesindeki evlerinde kına gecesi yaparak başladıkları düğün merasimine, dün akşam ise 12 Şubat Stadyumu yanında ki Berlin Düğün Salonunda devam ettiler..

    Merve ve Hasan Üzüm’un Polis arkadaşları ve hısım akrabalarını, kapıda karşılayan Ayşe- Basri Üzüm, Yüksel İzzet Elbistanlı çocuklarının bu mutlu gününde dostları ile bire bir ilgilendiler..

     Yoğun ilgi gören ve salonun içinde ve dışında yer kalmayan birçok davetlinin ayakta beklediği düğün töreni, takı töreninden sonra sona erdi.

     Polis memuru Hasan- Merve Üzüm çiftti düğünden sonra görev yeri olan İstanbul’a doğru yola çıkarken, geride hoş güzel anılar kaldı.

     Eğitimci- Polis memuru Hasan Üzüm ve eşi Merve Üzüm, muhteşem düğün töreni sonunda aile fertleri ile resimler çektirerek bu mutlu günü ölümsüzleştirdiler..

     Gazetemiz sahibi Gülay Doğan’ın ablasının oğlu olan Hasan Üzüm’ün düğün töreninde, Sarı ailesi ve Üzüm ve Elbistanlı aileleri  ile tüm akrabalar bir araya gelme imkanı buldu.

     Genç evli çiftte ömür boyu mutluluk dileyen Gülay Doğan, “ sizlerden 5 çocuk istiyorum” diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en az 3 çocuk sloganını 5’e çıkarması ile düğün töreni son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol