Öne Çıkanlar HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

MERKEZE BAĞLI ÖNSEN MAHALLESİN DE DUYGUSAL KUTLU DOĞUM
 Peygamber Efendimizin Dünyaya Teşriflerinin Yıl Dönümü Kentimizde Çeşitli Etkinlikler İle Devam Ediyor. Bu kapsamda Kahramanmaraş 12 Şubat İlçesi Önsen Mahallesi Veysel Karani Camii bahçesinde ki, Kutlu doğum programında duygusal anlar yaşandı.

Peygamberimizi Çok seviyor diyen Kız İmam hatip Öğrencileri hem duygularını dile getirdiler hem de katılımcıları “Peygamberimizi Çok Seviyoruz” sloganıyla karşıladılar. Hz Hamza Camii İlahi grubu ise Ney eşliğinde bir birinden güzel İlahi ve kasidelerle programa renk kattılar. Programda Peygamber natını okuyan kız öğrenci katılımcılara duygusal anlar yaşattı.

Cami İmam Hatibi Fethullah Kaluman Önsen mahallesinde yapılan kutlu doğum etkinliğinin mimarının kasaba halkı olduğunu söyledi ve programda emeği geçenlere teşekkür etti.


Kahramanmaraş İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Yahya Yaşar da bir konferans verdi. Yaşar burada yaptığı konuşmada Peygamberimizin her şeyi Allah rıza için yaptığını söyledi. Doç. Dr. Yaşar; “Mekke’yi fethetmek önemli değil, önlemli olan kalpleri, gönülleri fethetmekti. İhlâs Ve samimiyetin zirvesini yaşamış olan Peygamberimizin Mekke ye girerken ki durumu sahabenin anlatımına bakılmalı ve bizlere ışık olmalıdır.       

Kahramanmaraş İl Müftülüğü Uzman vaiz’i Ahmet Altuntaş ‘ta yaptığı konuşmada Diyanet işleri başkanlığının 14-20 Nisan tarihleri arasında her yıl kutlu doğumu coşkuyla kutladıkları söyledi ve bu yıl ana teması olan Din ve samimiyet konusuna değindi.

Program için vatandaşlar Diyanet Mikrofonlarına Kutlu doğum haftasını değerlendirdiler. Daha sonra misafirlere Kutlun doğum pilavı ikramında bulunuldu.

Haber-Kamera: HACI ALİ GÜNEÇIKAN




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol