Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

 MENAR’DAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
 Binevler  Menar Şube Müdürü Esra KELEN, öğretmenler Büşra ÖNGEL , Selda NEBİLER , Didem YILMAZ , Berard Uzmanı Müge ŞENYILDIZ ve Paksoy Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Müdürü Tülay ALTUN ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanına yeni görevinde başarılar dilediler ve yaptıkları danışmanlık hizmetleriyle ilgili olarak bilgiler verdiler.

Binevler Menar Şube Müdürü Esra KELEN  “Menar Mental Aritmetik  Merkezinde , insan beyninin gizli potansiyelini harekete geçirerek , eğlenerek-öğrenme ilkesi ile çocuklarda hızlı zihinsel gelişim sağlayan ve çocuklara  aritmetik beceriler kazandıran bir program sunduklarını ve çocuklarımızın bu eğitimle birlikte ; daha gelişmiş sağ ve sol beyin , hızlı ve doğru hesaplama , matematik sevgisi , keskin görüş işitme ve algılama , güçlü konsantrasyon ve dikkat , gelişmiş analitik düşünce , yaratıcılık , daha güçlü bellek , hızlı refleks  ve en önemlisi  gelişmiş özgüven becerilerine sahip oluyorlar.Ayrıca dikkat geliştirici  ve başarı artırıcı kitaplarımızla;  çocukların zekalarının serbest kalması , yaşıtlarına göre fark edilir  zihinsel beceriler kazanmaları , sağlam bir matematik temeli inşa etmeleri , dikkat , konsantrasyon , bellek ve hayal gücünü geliştirmesi , üstün sözel becerilerle kendini ifade edebilmesi , sınavlarda hız kazanması  ve tüm bunlara bağlı olarak özgüveni yüksek bir  birey olarak yetişmesi amaçlanıyor ve sağlanıyor.”dedi.

Esra KELEN, Menar ailesi olarak Büyükşehir Belediyemizle ortak çalışmalar yapmak , çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayacak projeler üretmek en büyük temennimiz.Bu vesileyle Büyükşehir Belediyemizin her zaman yanında olacağız ve  sosyal sorumluluk projelerinde destek vereceğiz. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih ERKOÇ’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Menar ailesine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol