banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

MEM MESUT ALKAN’DAN REKTÖR KARAASLAN’A VEDA ZİYARETİ
 2012 yılının Ocak ayında Kahramanmaraş’a gelip İl Milli Eğitimi Müdürü olarak göreve başlayan Mesut Alkan 2,5 yılın sonunda geçtiğimiz günlerde merkeze alınmıştı. Kahramanmaraş’tan ayrılmadan önce veda ziyaretlerini sürdüren Mesut Alkan KSÜ Rektörü Prof.Dr. Karaaslan’ı da ziyaret ederek ‘Allahaısmarladık’ dedi. Üniversite ile birlikte başarılı çalışmalara imza attıklarını dile getiren Alkan; “Her güzel şeyin sonu olduğu gibi, bu görevimizin de bir sonu vardı ve oldu. Bizler devlet memuruyuz. Devlet bize gel der biz geliriz, git der gideriz. Ben Kahramanmaraş halkını da, Kahramanmaraş’ı da çok sevdim, 2,5 yıllık dönemde Sütçü İmam Üniversitesi ile güzel çalışmalara imza attık, biz Üniversitemizden memnunduk inşallah onlarda bizlerden memnun kalmışlardır. Ben bu vesile ile hem Sayın Rektörüme teşekkür etmek hem de veda etmek için geldim, kendisine bu güne kadar ki desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile çalışmaktan dolayı her zaman memnun olduklarını dile getiren Rektör Karaaslan ise; “ Milli Eğitim geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı alır, onların temellerini atar ve bizlere gönderir biz ise onları geleceğe, hayata hazırlarız. Bu nedenle Milli Eğitim ile Üniversiteler ayrılmaz ikilidirler ve ancak birlikte çalışırlarsa başarılı olurlar, bu bağlamda iki kurum birlikte çalıştık ve güzel işlere imza attık, ancak kendisinin de ifade ettiği gibi devlette devamlılık esastır, 2,5 yıl Kahramanmaraş’a hizmet etti bundan sonrada gideceği yerlerde yine bu devlete hizmet edecektir. Bu Sayın Alkan’a nazik ziyareti için teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol