banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MEDENİYET DENİLEN MASKARA MAHLÛK!
 Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra 1 dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı ardından hem Sisi’ye, hem de Ermenilere yapılan soykırımdır diyen başta Rusya ve Avrupa ülkelerine lanetler yağdırıldı.

Cuma günü, öğle namazını müteakip park alanında yapılan protestoda ilk konuşan Anadolu Gençlik Derneği Başkanı, Mısır devlet başkanı Sisi’nin zulmünün sürdüğünü belirterek, eski devlet başkanı Mursi lehine destek verirken, bir gurup taraftar “Zalim Sisi, seninleyiz Mursi” tezahüratlarında bulundular.

Kahramanmaraş’taki sivil toplum kuruluşları adına konuşan Kahramanmaraş Baro Başkanı Av. Vahit Bağcı ise, sözde Ermeni soykırımı iddialarını kınamak ve Ermeni çeteleri tarafından vahşice katledilen on binlerce şehidimizi anmak amacıyla bir araya gelindiğini belirterek, “Biliyoruz ki tarih milletlerin hafızasıdır. Bundan dolayı, tarihimizi öğrenmek ve nesillerimize öğretmek en temel milli görevimiz olmalıdır.

Ermeni diasporası ve Ermeni lobileri, 1. Dünya savaşı yıllarında Osmanlı hükümetinin tamamen güvenlik amacıyla mecbur kalarak çıkardığı Tehcir Kanunu sebebiyle yapılan yer değişikliği uygulamalarını bahane ederek, sözde soykırım iddialarıyla Türkiye’nin dış politikasını sürekli baskı altında tutmak ve sözde soykırım tanınması için yoğun mücadeleler vermektedir” dedi.

HUKUKİ ANLAMDA SOYKIRIM NEDİR?

Baro Başkanı Vahit Bağcı, hukuki anlamda soykırımın tarifini yaptıktan sonra, “Ayak bastığı her yerde adaleti, hakkı ve hukuku hakim kılan yüce milletimizin başı dik alnı açıktır. Söz konusu dönemlerde cereyan eden olayların, vicdan ve ahlak sahibi tarafsız tarihçiler tarafından bilimsel olarak resmi belgeler ve arşivler dikkate alınmak suretiyle araştırılması, tarihi gerçeklerin ortaya çıkarılarak tüm dünyaya ilan edilmesi asla vazgeçemeyeceğimiz haklı talebimiz ve çağrımızdır.

Bu çağrımızı geçmiş yıllarda da zikretmemize rağmen,  Ermeni çetelerinin ve işbirlikçilerinin çağrılarımızı cevapsız bırakmaları ve kaçmaları, tarihsel gerçeklerle yüzleşmek istememeleri, soykırım suçlamalarının sadece siyasi amaçlarla uydurulmuş koca bir yalan olduğunun en büyük göstergesidir.

Ermenistan devlet yetkililerine, diaspora çetelerine ve işbirlikçilerine buradan sesleniyoruz. Yüce milletimiz bu soykırım yalanlarını asala kabul etmeyecektir. Tarihi gerçekler apaçık ortadayken, yalanlar üzerine inşa etmeye çalıştığınız kirli yapı mutlaka çökecek ve altında kalacaksınız” diye konuştu.

MİLLETİMİZ GEÇMİŞTE YAŞANANLARI UNUTMAMIŞTIR, UNUTMAYACAKTIR

İnsan haklarını, hayvanların bile haklarını g3özeten, yaratılanı yaratandan dolayı sevmeyi kendine görev saymış, yüz yıllarca mazlumların umudu, zalimlerin korkusu olmuş yüce milletimizin bu soykırım suçlamalarını, asil ecdadına küfür ve hakaret olarak görmekte ve bu suçlamalarda bulunanlara her zemin ve zamanda gereken cevabı misliyle vermeye kararlı olduğunun da altını çizen Bağcı, konuşmasını şu cümlelerle sürdürdü. “kendi kan kokan geçmişini kaleme alırken, 20 bin Müslüman türkü katlettik ve sadece 130 kayıp verdik diye övünen insanlıktan nasibini almamış çete başı Baron Aagasi’leri unutmadık ve unutmayacağız.

Kurşunlarımızı boşa harcamayalım diyerek savunmasız kadınları, çocukları ve yaşlıları yakarak diri diri toprağa gömüp katledecek kadar alçaklaşan ve adileşen Kirkorları, Karakinleri unutmadık, unutmayacağız.

Balkanlarda, Anadolu’da, Kafkaslarda, Ortadoğu’da ve Kuzey Afrika’da dini ve vatanı uğruna mücadele verirken acımasızca ve vahşice katledilen milyonlarca Müslümanı unutmadık, unutmayacağız”

Bağcı son olarak, istiklal şairimiz merhum Mehmet Akif Ersoy’un şu dizelerini okudu:

Tükürün milleti alçakça vuran darbelere,

Tükürün onlara alkış tutan kahpelere,

Tükürün ehli salibin o hayasız yüzüne,

Tükürün onların asla güvenilmez sözüne,

Medeniyet denilen maskara mahluku görün,

Tükürün maskeli vicdanına asrın, tükürün!

VATANDAŞ PROTESTO EYLEMİNE İLGİ GÖSTERDİ

Protestoya Cuma namazından çıkan cami cemaati yanında,  AK Parti il başkanı Av. Metin Doğan, AK Parti ilçe başkanları, belediye başkan yardımcıları, MHP il başkanı Süleyman Öner ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol