Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

MAZBATA TAMAM, ŞİMDİ İŞBAŞI ZAMANI
 Kahramanmaraş Adliyesi Konferans Salonundaki mazbata töreni tam bir festivale,  bayrama dönüştü, salon tıklım tıklım iken, belediye başkanları kadar belediye meclis üyelerindeki heyecan kasırgası müthiş esti.

Vali Şükrü Kocatepe, AK Parti milletvekili Dt.Sıtkı Güvenç, Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan, AK Parti İl Başkanı Av.Metin Doğan, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av.Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Bilal Oruç Debgici, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı mazbata töreninde, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Safiye Bilge Peköz verirken, seçim sonucu başkanlığı hak eden başkanlara başarılar diledi ve mazbatasını Erkoç’a takdim etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bugünü tarihi bir gün olarak değerlendirirken, kendisini büyükşehire layık gören partililerine, hemşehrilerine teşekkür etti, onları utandırmayacağı sözünü verdi. “Hemşehrilerimiz bize teveccüh gösterdi, biz de onları mahcup etmeyecek, onların ilgilerine, güvenlerine layık olarak çalışmalara devam edeceğiz. Ortak akılla bu kenti yeniden inşa edeceğiz. Bu kentin nüfusu 1.073.000 bin. Herkese, bize oy veren vermeyen tüm hemşehrilerimize eşit davranacak, parti ayrımı yapmadan, herkesi kucaklayan hemşehrilerim için çalışacağım. Bize destek verdiğiniz için, güvendiğiniz için herkese teşekkür ediyorum” dedi.


MAHÇİÇEK; “PARTİMİZİN TÜM ORGANLARINA TEŞEKKÜR EDERİM”

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un mazbatasını alması ardından, bu kez de Onikişubat ilçe seçim kurulu başkanı Cahit Parlak tarafından Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e mazbatası verildi. Seçim Kurulu Başkanı Parlak da başkan seçilen Mahçiçek’e başarı dileğinde bulunurken, Mahçiçek de, “Çok şükür kazasız belasız bir seçim dönemi atlattık. Bu seçimin kazanılmasında emeği geçen parti teşkilatına, milletvekillerimize, partililerimize ve tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu arada, seçimin kazasız belasız sonuçlanmasında büyük gayret gösteren emniyet güçlerimize de teşekkür etmeyi borç biliyorum. Seçim sonuçları şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.


OKAY; “MUHALEFET BAŞKAN ADAYLARI DA SEVİYELİ BİR SEÇİM SÜRDÜRDÜLER”

Bunu Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay takip etti. Okay’ın mazbatasını da Dulkadiroğlu ilçe seçim kurulu başkanı Ali Rıza Sıvacı verdi, Başkan Okay’a başarılar diledi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ise, 220 gün süren seçim sürecinde, kendisine destek veren herkese teşekkür ederken, “Partimizin tüm organları çok yoruldular, koşturdular. Bu seçimlerin kazanılmasında onların payı büyüktü. Kazasız belasız geçen seçim sürecinde emniyet mensuplarımıza teşekkürü unutmadık. Şunu da ilave etmem gerekirse, muhalefet parti belediye başkan adayı arkadaşlarımız da seviyeli bir seçim stratejisi sürdürdüler, onlara da teşekkür ediyorum”  diye konuştu.

Mazbata töreni ardından Adliye Sarayı önünde toplu olarak hatıra resmi çekildi.














Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol