banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

MAVİ FIRTINA SİVAS'TA ESTİ 2-3
 Karşılaşmaya iyi başlayan ve karşılaşma boyunca bu iyi oyununu devam ettiren mavi fırtına, maçı 3–2 kazandı ve puanını 37’e çıkarttı. Sivas’ta oynanan mücadelede Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ilk seti 21–25 alarak 0–1 öne geçti. 2. Sette zorda olsa beraberliği yakalayan 4 Eylül Belediyespor Voleybol takımı bu seti 25–17 alarak durumu 1-1’e getirdi. 3. Sette 7 sayı farkla durumu 1-2’ye getirerek getiren taraf mavi fırtına olurken düşme hattında yer alan ve bu maçı kazanmak zorunda olan 4 Eylül Belediyespor maçı bırakmadı. 4. Seti 2 farkla alan 4 Eylül Belediyespor tekrar beraberliği yakalayan taraf oldu. Her ne kadar zorlansa da mücadeleyi bırakmayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor 5. Seti 5 sayı farkla alarak karşılaşmayı galip bitiren taraf oldu.

Karşılaşma sonunda açıklamada bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımı antrenörü Ahmet Paksoy, “Bizim içi zor, bir o kadar da zevkli bir maçtı. Bu zorlu deplasmandan galibiyetle döndüğümüz için mutluyuz. Her ne kadar kötü yönetilen bir maç olsa da biz her şeye rağmen kazanmasını bildik. Azimle mücadelelerinden dolayı sporcularımı tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol