Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

MARAŞ’TA İLK KEZ YAPILAN GALA

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker: "Eğer medeniyetin inşaasında sanat yoksa, eğer medeniyetin inşaasında edebiyat yoksa, o ülkede kuraklık var demektir" Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam: "Bu şehrin her evinden bir sanatkar çıkıyor” derken, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ise Kahramanmaraş’ın biri şairler ve edebiyatçılar olduğunu söyledi.

 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Eğer medeniyetin inşaasında sanat yoksa, eğer medeniyetin inşaasında edebiyat yoksa, o ülkede kuraklık var demektir" dedi.

KATILIM VE İLGİ ÇOKTU

Kahramanmaraş'ta çekimleri tamamlanan ve TRT'de yayına giren, "Yedi Güzel Adam" dizisinin galası, Şekerdere Bulvarı üzerindeki Mehmet Akif Ersoy kültür Merkezinde yapılırken, Başbakan Yardımcısı Prof.Dr.Beşir Atalay, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ve milletvekilleri ile davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bakan Eker, galada, Yedi Güzel Adam'ın aslında bir medeniyet tasavvuru olduğunu ifade etti.
















Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol