Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

MARAŞ’IN GURURU; TATLIBAL
 Geçtiğimiz günlerde, ulaşım sektörünün önemli sendikalarından olan Hava-İş Sendikası Başkanlığına bir hemşehrimiz, eski dönem sağlık eski müdürü, Sosyal Hizmetler Genel Müdürü ve bir önceki dönem AK Parti Milletvekili Dr.Cafer Tatlıbalın oğlu Ali Kemal Tatlıbal getirilirken, genel kurulda rakibine ezici üstünlük sağladı, 24 yıllık başkanı deviren isim olarak sendika tarihine geçti.

Topkapı Holiday Inn Otel’de düzenlenen 27′nci Olağan Genel Kurulu’nda 300 delegeden 211 delegenin oy kullandığı seçimlerde, oy kullanma dün saat 17.00′de son buldu. Yapılan oy sayımının ardından eski başkan Atilay Ayçin 73 oy alırken, Ali Kemal Tatlıbal ise 133 oy alarak Hava İş Sendikası’nın genel başkanı oldu.

KRAL ÖLDÜ, YAŞASIN YENİ KRAL

THY’de grev yaptıkları nedeniyle işten atılan personelin görevlerine yeniden geri dönmelerini sağlayacaklarının altını çizen Tatlıbal, “305 arkadaş için savaş vermeye devam edeceğiz. Öncelikle 305 üzerine bir komisyon kurup bu arkadaşımız ile Çanakkale tarafında işten çıkarılan 19 arkadaşımızın işe iadeleri için çalışacağız. Grev bitsin istiyoruz. Ama işçilerin çıkarına anlaşmalar olacak şekilde bitsin. Grev son çaredir. Grev olmasından yana değil, işçinin mutlu ve huzurlu olmasından yanayız. Birincil önceliğimiz işçinin mutluluğu, işçinin çıkarları doğrultusunda adımlar atılmasıdır” dedi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol