Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

MARAŞ’IN GELECEĞİ İNŞA EDİLECEK
 Sunumunu Onikişubat İlçe Başkanı Av.Ahmet Özdemir’in yaptığı gecenin açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Av.Metin Doğan, her insanın olduğu gibi, şehirlerin de kimliğinin olabileceğinden söz etti.

Belediye Başkan Adayı Erkoç, aldığı güneş ışınlarıyla da zengin bir potansiyele sahip kentte suyun imkânlarından da faydalanılarak, yapay plajlar yapılıp vatandaşlara deniz keyfi yaşatmayı hedefliyor. Mezopotamya ve Anadolu kültür havzalarının önemli buluşma noktalarından biri olan ve "sular şehri" olarak bilinen Kahramanmaraş'ın, hazırlanan projelerle, vatandaşlara tatil keyfini uzaklara gitmeden yaşatılması hedefleniyor.

Erkoç, 30 Mart Yerel Seçimleri öncesinde hazırladığı 196 projeyi, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'ndeki tanıtım toplantısında kamuoyuyla paylaştı.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin ilk kez bir yerel seçimde seçim beyannamesi hazırlayarak sandığa gittiğini söyledi.


GÜÇLÜ VE CESUR ADIMLAR ATILACAK

Belediye başkan adayı Erkoç ise Kahramanmaraş'ın geleceğini inşa etmek için hazırladığı 196 projeyi paylaştı.

Millete hizmet yolunda, halkın iradesi ve çıkarları doğrultusunda daha yaşanabilir, daha güçlü bir şehir kurabilmenin çabasında olduklarını dile getiren Erkoç, geleceğin Kahramanmaraş’ını inşa etme yolunda güçlü ve cesur adımlar atacaklarını kaydetti.

Erkoç, daha sonra kentsel dönüşümden ulaşıma, turizmden altyapı hizmetlerine, Kent merkezinden geçen su kanallarından kültürel hizmetlere kadar oluşan 196 projenin sunumunu yaptı.


VE SALON TIKLIM TIKLIM, ADIM ATACAK YER YOK!

2 saat süren programa, AK Parti Milletvekilleri; Mahir Ünal, Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Nevzat Pakdil, Dt.Sıtkı Güvenç, Sevde Beyazıt Kaçar, İl Başkanı Av.Metin Doğan, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, 30 Mart’ta partileri için oy isteyecek olan belediye başkan adayları, eski belediye başkanlarından  Ahmet Uncu ve H.Ali Özal, Ülfet Vakfı Başkanı  Abdullah Taylan, Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanları, KSÜ Rektörü Prof.Dr.Fatih Karaaraslan, KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, Ticaret Borsası Başkanı A.Duran Balsuyu, iş adamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, İGM üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 














Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol