banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MARAŞ’I SEYREDİYORUM AZİZ ABDULHAMİD  HAN’DAN…
 Büyükşehir Belediyesi internet sitesi http://kamera.kahramanmaras.bel.tr adresinde bulunan canlı yayın kameralarına eklenen turistik kamera, şehrin batı kısmını gösterebilecek şekilde hizmet vermeye başladı. 

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmada; Abdulhamid Han Cami minaresine şehrin batı kısmını gösterebilecek şekilde şehir kamerası yerleştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde belirli bölgelere konulan ve şehri canlı olarak izleme imkanı sunan kameralar, yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda kişinin ilgisini çekiyor. 

Konuya ilişkin açıklama yapan yetkililer; “Kentin farklı noktalarına yerleştirdiğimiz şehir kameraları ile Kahramanmaraş içinde ve dışında yaşayan hemşerilerimiz; internet aracılığıyla Kahramanmaraş’ı  bulundukları yerden izleyebiliyorlar. Bu hizmetin daha sağlıklı sunulabilmesi için çalışmalarımız artarak devam edecek.” dediler.

Büyükşehir Belediyesi’nin canlı yayın kameraları, Büyükşehir Belediyesi tarafından tesis edilen fiberoptik ağ altyapısı ile yüksek hızda veri transferinin sağlandığı yüksek çözünürlükte yayınlarını sürdürüyor.

Şehir kameraları kent genelinde 7 adet turistik ve 12 adet trafik kameraları ile hizmet verirken, sayının zamanla arttırılacağı da belirtildi. 





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol