Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

MAHMUT BAKIR’I KAYBETTİK!
 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Mahmut Bakır, 15 Mayıs günü, öğleye yakın saatlerde, balkonda birşeyler asmak isterken oturduğu sitenin 10. katında, dengesini kaybetmek suretiyle düşerek yere çakıldı ve hayatını kaybetti.

Allah rahmet etsin!

MAHMUT BAKIR KİMDİR?

1968 senesinde Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve orta eğitimine aynı şehirde devam edip Sütçü İmam Lisesi’nden mezun oldu. 1986’da Ortadoğu Teknik Üniversitesine bağlı Kahramanmaraş Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümünden Elektrik Teknikeri unvanıyla mezun olarak 1989’da Kahramanmaraş Belediyesi Su İşleri Müdürlüğüne bağlı motopomp tesislerinde tekniker olarak göreve başladı. İki yıl kadar bu görevde çalıştıktan sonra Etüt Proje Servisine geçti. Aynı zamanda 1990’da başladığı lisans eğitimini tamamlayıp 1994’de Ziraat Mühendisi unvanıyla mezun olup akabinde yüksek lisans eğitimine başlayıp iki yıl sonra Ziraat Yüksek Mühendisi unvanı almaya hak kazanarak bu zamandan sonra Park ve Bahçeler Müdürlüğünde şef ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2005 yılında Kurucu Müdür olarak İdari ve Mali İşler Müdürlüğü sonra 2008 yılında Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünde görev aldı. 02.11.2010’da yürütmüş olduğu bu görevden ayrılıp Park ve Bahçeler Müdürlüğüne geçti. 18.10.2011’de Park ve Bahçeler Müdür Vekili olarak atandı. Halen bu göreve devam etmektedir.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol