banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MAHÇİÇEK’TEN 5 BİN KİŞİYE İFTAR
 İlahilerin söylendiği Batıpark Sentetik Çim Sahasındaki iftarda, yemeğin sponsorluğunu, tanınmış ve hayırsever işadamı Alişan Arıkan yaparken, ATS Yemekçilik firmasının kutu içinde, üstelik hijyen ve sıcak yemeği, anında, izdihama yol açılmadan dağıtılıverdi.

İftara katılan Kahramanmaraş Müftüsü Muhammed Gevher, yemek ve bereket duasını okudu, arkasından söz alan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ramazan ayının paylaşım günleri olduğunu hatırlattı, “Allah’a şükürler olsun, bir iftara sofrasında daha buluştuk, bir kez daha sizlerle bir araya geldik. Bu iftar yemeği için işadamı sayın Alişan Arıkan’a teşekkür ediyorum. Bu iftarda, kendi mahallemde, çoktandır göremediğim dostları görme imkanı buldum. Ailenizle, çocuklarınızla ve sizlerle birlikte, burada olmak ne güzel. Hayırlısı ile bir ramazan bayramına daha erişmek üzereyiz, hepinizin ramazan bayramını şimdiden tebrik ediyorum, geldiğiniz için teşekkür ediyorum, Allah hepinizden razı olsun!” dedi.

İLK KEZ STAT’DA İFTAR VERİLİRKEN…

Batıpark futbol sahasında verilen iftarda, ulusal ÜLKE Tv. de Vali Şükrü Kocatepe, Başkan Hanefi Mahçiçek, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ile ayrı ayrı röportaj yaparken, iftara ayrıca katılanlar arasında; Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, hayırsever işadamı Av. Alişan Arıkan, Onikişubat belediye Başkan Yardımcıları, Onikişubat AK Parti İlçe Başkanı Av.Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Meclis Üyeleri, kadın kolları ile Mağralı Mahallesi sakinleri katıldı.

 




























Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol