banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

MAHÇİÇEK, KURMAYLARIYLA İNCELEMEDE
 Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek 'model ilçe' olma yolunda başlattığı hizmet atağını aralıksız sürdürüyor. Bu bağlamda beldeden mahalle statüsüne dönüştürülen yerleşim yerlerine de büyük önem veren Mahçiçek, Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal, Fatih Yoğurt ve Burhanettin Türkkahraman ile Fen İşleri Müdürü Süleyman Topçuoğlu ve İmar ve Şehircilik Müdürü  Ahmet Tüfekçi ile Şahinkaya Mahallesinde incelemelerde bulundu.

 

Vatandaşlar tarafından sevgi gösterileri ve güler yüzle karşılanan Mahçiçek, ilk olarak belediye binasını ziyaret edip, fiziki yapısını inceledi. Ardından Onikişubat

Belediyesi'ne devredilen taşınmazları denetleyen Mahçiçek,buraların mahalle sakinlerinin en verimli şekilde kullanabileceği alanlar haline getirileceğini söyledi.

Yolları da denetleyen Mahçiçek, asfalt ve parke döşenmesi gereken caddelerin kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını ifade etti.

 


Şahinkaya Mahallesindeki bir de düğün törenine katılan Mahçiçek, aileleri tebrik etti. Burada vatandaşlarla da bol bol sohbet eden Mahçiçek, "Tek amacımız sizlere en iyi şekilde hizmet verebilmek" dedi. Mahçiçek, şöyle konuştu: "Öncelikle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Böylelikle, geleceğin güçlü Türkiye'sinin inşasına siz de katkı sağlamış oldunuz, hepiniz sağ olun. Bu günkü ziyaretimizin temel amacı ise sizlere getireceğimiz hizmetlerimizi başlatmadan önceki son değerlendirmeyi yapmak. Bu gün sizlerle birlikte olarak, başlatacağımız çalışmalara son şeklini veriyoruz. İnşallah eksiklerinizi kısa sürede tamamlamış olacağız. Bizim yegâne amacımız ilçemizi model bir kent hüvviyetine dönüştürmek. Şehir merkezimizle beraber beldeden mahalle statüsüne kavuşan bu yerleri de tüm hizmetlerle buluşturarak, daha yaşanılabilir alanlar haline getirmek. Göreceksiniz Şahinkaya'mızda bu hizmetlerden en iyi şekilde faydalanacak. Hepinize sağlıklı, huzur dolu günler diliyorum."





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol