banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

MAHÇİÇEK, GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü RAHMETLE ANIYORUM

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkenin zor günlerinde milleti ayakta tutacak dinamiklerin farkında olarak, Türk milletini bir arada tutan, örgütleyen ve bir sonraki adımı iyi hesaplayabilen çok büyük bir liderdi.

Türk Milleti tarih boyunca Alparslan’dan, Ertuğrul Gazi’ye, Fatih Sultan Mehmet Han’a ve daha nicelerine kadar büyük liderlere sahip oldu. Mustafa Kemal Atatürk de bir devrin kapanışı ve yeni bir devletin doğuşuna liderlik etmiş büyük bir dehaydı. Hiçbir devletin sömürgesi olmadan Türk Milleti’nin bağımsız bir şekilde yönetilmesini sağlamış, Cumhuriyeti kurarak hakimiyetin kayıtsız şartsız milletin elinde olduğunu göstermiştir.

Hepimize örnek çalışkan, disiplinli, vatanını her şeyin önünde tutan, ilkelerinden ödün vermeden inandığı yolda dimdik ilerleyen, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol