banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

 MAHÇİÇEK:  “ENGELLİLERİMİZİ SOSYAL YAŞAMA VE TOPLUMA KAZANDIRMAK, BİZLER İÇİN İNSANLIK GÖREVİDİR”
Başkan Mahçiçek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, engelli vatandaşların yaşadığı problemlerin, toplum olarak ortak çaba gerektiren konular olduğuna dikkat çekti. 

Toplum içerisinde önemli bir kesimi oluşturan engellilerin eğitilmeleri, sosyal ve iktisadi yaşama katılımları için devletin büyük çabalar sarf ettiğini kaydeden Mahçiçek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Engellilik, sadece engellilerin ve ailelerinin bireysel sorunları değil, sosyal boyutlarıyla hepimizi yakından ilgilendiren, toplum olarak hepimizin ortak çabasını gerektiren bir konudur. Sosyal hayatta engellilere sağlanan olanak ve kolaylıklar toplumun gelişmişlik ölçütü olmakla birlikte; insana verilen değerin de belirgin bir yansımasıdır. Bu noktada özellikle AK Parti Hükümetlerimiz döneminde engellilerimize yönelik çok ciddi adımlar atılmış, onların her türlü haklardan faydalanabilmesi ve topluma kazandırılması için çaba sarf edilmiştir. 

Bizler de Onikişubat Belediyesi olarak engelli kardeşlerimiz için farkındalığı artırmak, onların kendilerini sosyal yaşamın bir parçası olarak görmelerini sağlamak amacıyla projeler üretiyoruz. İnşallah kısa bir süre sonra engellilerimize yönelik başlatacağımız bir proje ile de Türkiye’de örnek olacak bir çalışmayı hayata geçireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, engellilerimize engelsiz bir yaşam diliyor; sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol