Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

MAHÇİÇEK COŞKUYLA KARŞILANIYOR
 30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle köy gezilerine aralıksız olarak devam eden Mahçiçek'in son durağı Oniki Şubat ilçesine bağlı Yeniyapan, Köseli, İsmailli, Yenidemir, Çınarpınar, Orhangazi, Bulutoğlu ve Avşar oldu.

Ak Parti Oniki Şubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve parti teşkilatı ile aralıksız olarak ziyaretlerini sürdüren Mahçiçek'i bağırlarına basan vatandaşlar, "Hizmet demek, Mahçiçek demek. Bizim yöremiz sizin zamanınızda hizmet gördü. Sonuna kadar Ak Partiyi ve sizi destekliyoruz" dediler.

Gittiği her yerde sevgi gösterileriyle karşılaşan AK Parti Oniki Şubat Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek, vatandaşların sorunlarını dinleyip hizmet kervanına kaldığı yerden devam edeceğini belirtti.

Mahçiçek, köylerde yaptığı konuşmada şunları söyledi. "30 Mart tarihinden sonra hizmetlerimiz bir biri ardına başlayacak. Bölgemizdeki bütün eksiklerimizi arkadaşlarımız not etti. Göreve gelir gelmez bütün projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi.






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol