Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

MAHÇİÇEK: “BU MİLLETE DİZ ÇÖKTÜRMEK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEDİNİZ”
 Liva Düğün Salonu’ndaki programda konuşan Mahçiçek, Türkiye’nin 1 Kasım seçimleriyle birlikte çok büyük bir badireyi atlattığını söyledi. 7 Haziran sonrasında Türkiye’nin her taraftan kuşatma altına alınmaya çalışıldığını belirten Mahçiçek, “Cenab-ı hakkın yardımıyla, bu güzel ülkenin güzel insanlarının gayreti ve duası ile bu badireyi atlattık” diye konuştu.

Mesele memleket meselesi olduğunda her şeyin ikinci plana atılması gerektiğini ifade eden Mahçiçek, şöyle devam etti:

“Gerçekten bazen siyaset üstü düşünmemiz lazım. Bu ülkenin geleceği söz konusu olduğunda, memleket meselesi söz konusu olduğunda siyaseti bir tarafa koymamız lazım. İşte 1 Kasım’da bu millet tam da bunu gösterdi. 7 Haziran’da bir seçim olmuştu. O kısa süren dönemde herkes bize karşı silahlarını doğrulttu. Türkiye’nin tekrar diz çökmesini istediler. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere hepimize ders vermek istediler. Ama başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Hükümetimiz ve milletimize diz çöktürmek istediler. Diz çökmedik. Bu her türlü takdirin üzerindedir. Bizi bölmek isteyenlere, seçiden bir gün öne iç savaş geliyor diyenlere büyük bir ders verdik. Hem ülkemizi sıkıntılardan belalardan kurtardık, hem de işin doğrusu ekmek kapılarımızı kurtardık. Bu ülkede Allah korusun bir koalisyon olsaydı, çok şeyimizi kaybedecektik.”

ÖNÜMÜZÜ KESME İMKANLARI KALMADI

1 Kasım seçimleriyle birlikte Türkiye’de demokrasinin de perçinlendiğini dile getiren Mahçiçek, “Şimdi Allaha şükür 1 Kasım’dan sonra artık Türkiye’de daha güçlü bir demokrasi var. Onların anladığı manada demokrasi değil, milletimizin, yani sizlerin anladığı manada demokrasi var. Çünkü artık sizin seçtikleriniz bu ülkeyi yönetecek. Önümüzü kesme imkanları, fırsatları artık kalmadı. Ama yine de rehavete kapılmayacağız. Rehavete düşmeyeceğiz. Çünkü içerden ve dışardan bu ülkeye zarar vermek isteyenler durmaz. Öyleyse biz de dikkatli olmalıyız. İnşallah bu birlikteliğimizi bu beraberliğimizi hiçbir zaman kaybetmemeliyiz. Yeter ki biz ufak anlaşmazlıkları atalım. Aramızdaki çekişmeleri bırakalım. Makamlar gelir geçer. Önemli olan aramızda bir gönül köprüsü kurmak. Çünkü arkamızdan ya hayırla yad ediliriz, ya da kötü şeylerle anılırız. Cenabı Allah hepimizi hayırla yad edilen kullarından eylesin. Gerçekten bu güzel tablonun alınmasında sizlerin büyük emeği var. Allah hepinizden razı olsun. Allah sizleri var etsin, yokluğunuzu göstermesin” ifadelerini kullandı.

“HALKIN TEVECCÜHÜNÜN EN ÜST DÜZEYDE OLDUĞU BİR SEÇİM YAŞADIK”

Programda konuşan AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir de 7 Haziran sonrası yaşanan fetret devrinin artık geride kaldığını söyledi. 1 Kasım zaferiyle birlikte herkeste büyük bir mutluluk yaşandığını dile getiren Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

“7 Haziranla 1 Kasım arasında yaşadığımız fetret döneminde herhalde içimiz çok sıkılıyormuş, yaptığımız işlerden zevk alıyormuşuz. Şimdi muhtarlarım ve mahalle başkanlarım öyle mutlu geliyorlar ki evet çok büyük bir şey yapmışız. 1 Kasımdan sonra çok başarılı bir sonuç aldığımızın farkındayım ama bunun bizi ne kadar mutlu ettiğini sizlerle konuşunca anlıyorum. Telefonlarım hiç susmuyor, vatandaşlarımız beni tebrik ediyor. Ben de onları tebrik ediyorum. Çünkü bizim çalışmamızla olsaydı her seçimde bizim çok büyük başarı kazanmamız lazımdı ama halkın teveccühünün en üst düzeyde olduğu bir seçim yaşadık. Onun için ben beni her tebrik edeni tebrik ediyorum. Bu sizin başarınızdır, bu Türk halkının başarıdır. Bu inanan ve mazlum olan Müslümanların başarısıydı. Bunun için kalben, gönülden hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum.”

KONUKLARLA SOHBET ETTİ, TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Onikişubat Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal, Fatih Yoğurt, Burhaneddin Türkkahraman ve Havva Ece Saygaz’ın da eşlik ettiği program boyunca muhtarlar ve mahalle başkanları ile samimi diyaloglar kuran Başkan Mahçiçek, konuklarıyla sohbet edip, taleplerini dinledi.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol