Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

MAHALLEM İLE İLGİLİ KARARI BANA SOR!
 İşte Mahir Ünal’ın, proje tanıtım galasında söyledikleri: 

Bizim inancımızda hatırlarsanız Allah resulü hadisi şeriflerinde buyuruyor ya 'Komşunun hakkını, hukukunu anlatırken nerdeyse Allah komşuyu komşuya mirasçı yazacaktım.' O kadar yakın görülen bir hukuku, birlikteliği, uhuvveti, muhabbeti biz yeniden inşa etmek zorundayız şehirlerimizde. Bunun yanı sıra; artık şehirlerimiz bize diyor ki; 'Benimle ilgili karar alacağın zaman bana sor. Benim sokağımı değiştireceksen ey yönetim sahibi bana sor. Eğer benim mahallemle ilgili bir karar alacaksan bana sor? İşte o yüzden biz yeni belediyecilik anlayışımızda katılımcı belediyecilik ön plana çıkarıyoruz!
Aziz milletimize hizmet yolunda sahip olduğumuz değerlere, kendi elimizle, gücümüzle, dilimizle halkımızın iradesi ve çıkarı doğrultusunda daha yaşanabilir ve güçlü bir şehir kurabilmenin mücadelesini vereceğiz. Geleceğin Kahramanmaraş'ını inşa etme yolunda güçlü ve cesur adımlar atacağız. Çünkü bu güç ve cesaretin arkasında hakka inanmak var, milletin emrinde olmak var. Şehrü-l emin olmanın ne demek olduğunu biliyoruz.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol