Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

MAHALLELERDE AKGEMCİ VE NERGİZ COŞKUSU
 Şeyhadil Mahallesi’nde düzenlenenmahalletoplantısında büyük coşku ile karşılanan Akgemci veNergiz; “Bu coşku sadıktaki zaferimizin habercisi” dediler.

Belediye meclis üyesi adaylarının katıldığı toplantıda mahallelinin coşkusu toplantıda alanına sığmadı.

NERGİZ; BU SEÇİM İLÇEMİZ İÇİN MİLAT OLACAK

Mahalle sakinlerine seslenen Nergiz; “Bu coşku MHP’nin ayak sesleri. İnşallah Kahramanmaraş’ımız bizlerle hizmete doyacak.

Bizler memleketimize hizmet için her zaman elimizi taşın altına koyduk. Hiçbir zaman bu kutsal vazifeden kaçmadık. Bu günde insanımıza hizmet etmek için en onurlu makama talip olduk. Sizlerin desteği ile inşallah seçimden başarı ile çıkıp en üst seviyede hayal ettiğiniz hizmetlere kavuşacaksınız” dedi.

30 Mart Seçimlerinin Dulkadiroğlu İlçesi halkı için bir milat olacağını ifade eden Nergiz; “Milat diyorum çünkü ilçemiz sınırları içerisinde kalan mahalle ve köylerimiz hizmete hasret. Bizim ihtiyaçlar doğrultusunda hazırladığımız projelerimizle hizmete kavuşacak.

Her zaman söylediğimiz gibi önce mevcut sorunları çözeceğiz. Mevcut sorunları çözmeden gelişmek mümkün değil. Önce insanımızın günlük yaşantısında karşılaştığı sorunları ortan kaldırıp rahat bir nefes almasını sağlayacağız.

Ardından hangi mahallemizin neye ihtiyacı varsa o hizmetler gelecek.

İlçemiz sosyal, kültürel, ekonomik her alanda yapacağımız hizmetlerle örnek ilçe olacak” dedi.



AKGEMCİ; HANIM ELİ DEĞEN HERŞEY GÜZELLEŞİR

Nergiz’in Dulkadiroğlu İlçesi İçin bir şans olduğunu, sahip çıkılması gerektiğini söyleyen Akgemci; “Kadının elinin değdiği her iş hayırla sonuçlanır. Neslihan kardeşimiz sizlere hizmet etmek için bu yol çıktı. Desteklerinizin karşılığı boşa çıkmayacak. İnşallah kendisi ile birlikte sizlere hayal ettiğiniz ilçeyi inşaa edeceğiz” dedi.

Dulkadiroğlu ilçesinin gelişmişlik bakımından çok gerilerde olduğunun altını çizen Akgemci; “Hiç şüpheniz olmasın. Buralar cazibe merkezi haline gelecek. En eski mahallelerimiz Dulkadiroğlu ilçemiz sınırları içerisinde. Bu mahallerimizdeki evlerimiz çarşılarımız yeniden restore edilerek eski canlılığını kazanacak.

Hanımlarımıza, gençlerimize kısacası tüm vatandaşlarımıza hitap edecek sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerin gerçekleştirileceği her türlü yapıya bizimle kavuşacaksınız.

Diğer yandan gençlerimizin eğitimi için her türlü desteği yerel yönetimler olarak sağlayacağız” dedi. 








Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol