Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

LİVA’DA MHP’NİN AYAK SESLERİ
 Mahalli seçimlerde oyunu en çok artırması beklenen, üstelik de Kahramanmaraş’ta çok sayıda ilçeyi kazanacağı tahmin edilen Milliyetçi Hareket Partisi, Liva Düğün Salonunda gerçekleştirdiği toplantıda seçimi kazanma yürüyüşünün ayak izlerini gösterdi.

Gecenin onur konuğu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel idi. Salonda bir metrekare boşluk dahi bulunmazken, partililer oturacak yer bulmakta sıkıntı çekti. Kadınlı-erkekli partililer, heyecan kasırgasına yakalanmış gibi iken, masalarda,  sohbet aralarında bu mahalli seçimin önemi tartışılıyor, hesaplar ilçeler ve Büyükşehir üzerine yapılıyordu.

Toplantının açılış konuşmasını MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı yaptı, onu sırasıyla Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Av.Neslihan Koca Nergiz, Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan takip ederken, MHP Milletvekili Mesut Dedeoğlu’nun 12-0’lık skoru salonu d olduran partililerce ayakta alkışlandı.


KALENİN BURCUNDA ÜÇ HİLAL BAYRAĞI

Oy oranını artırmayı düşünen, bu yolda da büyük ve haklı mesafeler elde eden MHP’de herkes Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Tahir Akgemci’nin konuşmasını merak ediyordu. Diğer konuşmacılar ilçeleri ve büyükşehiri kazanacaklarını iddia eder, üç hilalli bayrağı kalenin burçlarına dikeceklerini ileri sürerken, Tahir Akgemci yerinde duramayan çocuk gibi,  hayli heyecanlı, hayli ateşli, hayli istekliydi. “Bu seçimin mutlak galibi biz olacağız, MHP olacak. İnsan odaklı belediyecilik hizmeti nasıl olurmuş, bu insanlar, bu şehir görecek” diyordu.

Yemek ve anons arasında insanı coşturan, heyecanına heyecan katan müzik salonu doldurunca, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel’in konuşmaları,  iddialı cümleleri, memnuniyeti ve gördüğü manzara karşısındaki duyguları, yemeğin üzerine yenen tatlı gibi geldi.

Liva Düğün salonunda ortaya çıkan manzara ve söylenecek sonsöz şuydu, “MHP geliyor, herkes yer ayırsın!”




































Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol