Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

KUYUMCULARIZ DUBAİ’DE ALTIN FUARINDA
 3 – 6 Aralık tarihleri arasında, Dubai’de üç gün sürecek olan uluslararası altın ve mücevher fuarına 15 kişilik meslektaşı ile katılan Kuyumcular Odası Başkanı H. Mustafa Öz, kuyumcu olarak hem alıcı, hem de verici olarak katıldıklarını, karşılıklı ticaretten şehrimizin ve kuyumcu esnafının kazançlı çıkacağını söyledi.

Dubai’nin Ortadoğu’nun altın ve dağıtım merkezi olduğuna da dikkat çeken Kuyumcular Odası Başkanı H. Mustafa Öz, fuarda ürünlerini broşürlerle tanıtacaklarını, imalatçı esnafı ile katıldıkları fuarda hem de şehrimizi tanıtmayı amaçladıklarını belirterek, karşılıklı ticaretten şehrimizin de tanınabilirliğini temsil edeceklerini kaydetti, Öz; “Bu fuar bizim için önemli. KOSGEB destekli bu fuarda şehrimizi ve mesleğimizi en iyi şekilde temsil etmeye gittik” dedi.

Başkan Öz, uluslararası altın ve mücevhere fuarının önümüzdeki yıl Gaziantep’te, 2016 yılında da Kahramanmaraş’ta yapılacağını sözlerine ekledi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol