banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KUYBU; KADİR GECEMİZİ KUTLU OLSUN!
 KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, şu açıklamada bulundu: “Bu güzel günleri idrak ettiğimiz zaman diliminde ne yazık ki İslam âleminin içinde bulunduğu gaflet haline ve Müslümanların katledilişine şahit olmaktayız. Komşularımız Irak ve Suriye’de olanlar sürerken, Gazze’de Müslümanlar katledilmekte.  Dünya bu vahşete seyirci kalırken sadece Türkiye Cumhuriyetinin adalet isteyen yardım çığlıkları yankılanmaktadır. Bugün birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan-ı Şerif'in son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Tüm halkımızın, birliğimize bağlı odalardın, üyelerimizin ve Türk - İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi kutlu olsun!” dedi.

Kuybu ayrıca, Pazartesi günü idrak edeceğimiz Ramazan Bayramının da Kahramanmaraşlılara, halkımız a, Türk İslam alemine, hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol