banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KÜTÜKÇÜ: SAVCILARI GÖREVE DAVET EDİYORUM!
 Öncelikle çözüm sürecini değerlendiren, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü, sürece dair Hükümetin izlediği politikanın, aslında ülkemizin kanaat önderlerinin muhatap alınması yerine, terörist başı Abdullah Öcalan’ın doğrudan muhatap alınmasıyla, terör örgütünü bitirmekten çok, terör örgütünü Kürt Kökenli vatandaşlarımızın nezdinde meşrulaştırmaya hizmet ettiğini söyledi.

Kütükçü, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “ O dönemde hükümet yetkililerinin söylemlerine baktığımızda terörist başının geçmişte yaptıkları unutturulmak istendi. Sanki malum şahıs, teröre hiç bulaşmamış bir şahıs gibi lanse edildi.

Ve bu süreçte kendilerinin de en sonunda açıkladığı gibi PKK’nın muazzam bir şekilde silahlandığını, büyük bir başkaldırıya hazırlandığına şahit olduk.

Biz gördük, akiller görmedi. Biz gördük, devleti yöneten AKP iktidarı görmedi!

Terörle mücadelenin Avrupa örneklerine baktığımızda, Örneğin İngiltere’de; süreç tamamen, kamuoyundan gizlenerek ama muhalefet bilgilendirilerek yürütülmüş.

Bizde ise; hem kamuoyundan, hem de muhalefetten gizlenerek, Türk Milleti kandırılmıştır.

Dönemin başbakanı Kayseri mitinginde, “Görüşen şerefsizdir, alçaktır” diyerek, hedef saptırmış, milletimizi yanıltmıştır.

Ancak; Çözüm sürecinde PKK’ya ne söz verdilerse 7 Haziran sonrası PKK’nın saldırganlığının ve şımarıklığının hükümetin verdiği sözler ve tavizlere dayandığını düşünüyorum.

Ben bu sürecin görüşmelerini baştan sona merak ediyorum ve bu süreçte PKK’nın silahlanmasına göz yuman kişilerin vatana ihanet suçu işlediğini vatana ihanetten yargılanmaları gerektiğini söylüyorum.

Bütün görevli savcıları bu anlamda göreve davet ediyorum.

Çözüm sürecinin faillerini başta Beşir Atalay olmak üzere, bu süreçte görev alan görev yapan herkes yargılansın. “

TERÖRÜN SEBEBİ DEVLETİN HAFIZASININ SİLİNMESİ

Çok sayıda şehit verilmesinin ve hükümetin güvenlik zafiyetinden kaynakladığını ifade eden Kütükçü; “ İstihbarat yapılarımızın teröre, terör örgütlerine, dış tehditlere yönelik bilgi toplamaları gerekirken; mevcut iktidarın, iktidarını sağlamlaştırmaya yönelik görev yapmaları ne yazık ki bizi istihbarat afiyetine dolayısı ile de güvenlik afiyetine sebep olmuştur.

Bunun yanı sıra 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonları nedeni ile dönemin başbakanı ve yandaşları tamamen emniyete yönelik operasyonlar yaptırmış, beraberinde emniyetin güvenlik ve istihbarat hafızası tamamen silinmiştir” dedi.  

MHP’yi kullanarak oyunlar kurulduğuna, çatışma ortamı yaratılmak istendiğine dikkat çeken Kütükçü“Milliyetçi Hareket Partisi tüm Türkiye’nin partisidir. Partimizin teşkilatlarında görev yapan arkadaşlarımız ve oy veren vatandaşlarımız Türkiye’deki bütün etnik yapılardan gelmektedir.

Bizim hiç arzulamayacağımız şey, bin yıllık süre gelen Türk-Kürt kardeşliğinin yara almasıdır. Baştan beri biz ısrarla bu ülkede Kürt sorunu olmadığını terör sorunu olduğunu söyledik. Nitekim; Başbuğumuz Alparslan Türkeş, “Kürt ne kadar Kürt’se, Türk’te o kadar Kürt’tür,  Türk ne kadar Türk’se, Kürt’te o kadar Türk’tür” sözleriyle ifade etmiştir.

Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli, ısrarla bu davaya inanan gençleri çatışmalardan uzak tutmaya çalışırken, Türk milliyetçilerini provoke amaçlı oluşturulmuş örgütler, kullandığımız şekil ve amblemleri taklit edip, kardeşliğimizi yaralamaya ve çatışma ortamına çekmeye çalışıyorlar. 

Sadece bozkurt işareti yaparak, milliyetçi gözükmeye çalışmak, bu milletin aklıyla alay etmektir. Ülkücü duruş, vatan sevgisini gerektirir, millet sevgisini gerektirir” diye konuştu.

KOALİSYON NEDEN KURULMADI?

AK Parti’nin koalisyon çalışmalarında samimi olmadığını savunan Kütükçü, koalisyon sürecini şu ifadelerle anlattı: “PKK’nın 10 maddesini Dolma Bahçe’de kabul eden AKP, bizim 4 maddemizi kabul etmemiştir. CHP ile 35 gün 40 saate yakın görüşen AKP,  bizimle sadece 2 saat görüşme yapabildi.

Hükümet kurmakta samimi olan bir siyasi parti 40 saat CHP ile 2 saat MHP ile görüşür mü? Takdir Yüce Türk Milletinin.

Biz AKP’den başbakanlık, saray, saltanat, makam istemedik. Ülkenin bölünmez bütünlüğünü teminat altına alan 4 maddenin kabul edilmesini istedik.

1-     Anayasanın ilk dört maddesine dokunulmasın dedik. (İlk dört maddesinde; Türkiye bir Cumhuriyettir, Dili: Türkçe’dir, Bayrağı: ay ve yıldızlı al bayraktır, Başkenti: Ankara’dır)

Bu ilk dört maddeyi kaldırmak, devleti yıkmak demektir.

2-     17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarına ismi karışanların kim olursa olsun yargıya hesap vermelerini istedik.

Ayetle alay edenler milletin huzurunda cezasını çeksin istedik.

3-     Cumhurbaşkanı kendi görev sınırlarına dönsün istedik. Davutoğlu’nda davul, Erdoğan’da tokmak olsun istemedik.

4-     Çözüm süreci denilen çözülme sürecinin derhal bitmesini istedik.

Bu konuda Hükümetin Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç bile, MHP’nin haklı çıktığını meclis kürsüsünden beyan etmiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli başta olmak üzere, Teşkilatımızın bütün mensupları, yüce Türk Milletine, her zaman doğruları söylemiş ve söylemeye de devam edecektir.

Milletimizi aldatan ve kandıran partiyi Yüce Türk Milletinin vicdanına bırakıyoruz.”  

Şuanda ülkede en önemli sorunun, güvenlik sorunu olduğuna dikkat çeken Kütükçü, çözüm adresinin MHP olduğunu söyledi ve konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Bu gün Türkiye’mizin, en önemli sorunu güvenlik sorunudur. Bunu da çözebilecek tek Parti Milliyetçi Hareket Partisidir. 1 Kasım Türk Milleti için en önemli fırsattır. Türk Milletinin, ülkemizin bölünmemesi için Milliyetçi Hareket Partisine desteklerini, adaylarına dualarını esirgememelerini diliyorum.

Sevdamız Türkiye, sevincimiz Türk Milleti diyoruz. “

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol