Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KUTLU DOĞUM, YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR…
 Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, mesajında şu görüşlere yer verdi;  “Umutla beklenen Kutlu Doğum Hicri 571 yılında Mekke’de gerçekleşmiş ve Âlemlere rahmet Hz. Muhammed (A.S.) dünyaya gözlerini açmıştır.

Peygamber Efendimiz doğumu ile birlikte Allah’a imanı, kulluğu, ahlakı, edebi, emaneti ve emin olmayı, vefakârlığı, hakkı ve haklının yanında olmayı haksızlığa karşı durmayı, sözünün eri olmayı ve yetimleri himaye etmek gibi birçok önemli davranışı insanlığa göstermiş ve öğretmiştir.

Yüce Rabbimiz tarafından Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizden toplumun her kesiminin alacağı çok örnekler vardır.

Kutlu Doğum Haftası Peygamberimizin ilahi mesajını anlamak ve yeni yetişen neslimize anlatmak için bir fırsattır. Çünkü biliyoruz ki insanlığın kurtuluşu ve yeniden huzuru buna bağlıdır.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) doğum günü dolayısıyla idrak edilen Kutlu Doğum Haftası’nın, şehrimizden ve ülkemizden başlayarak tüm İslam coğrafyasında ve tüm dünyada şefkat, sevgi, hoşgörü ve huzur ikliminin hâkim olmasına vesile olmasını dilerken, hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin ‘Kutlu Doğum Haftası’nı’ tebrik ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol