Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

Kurumsal kimlik

İnsanoğlu garip bir yaratık ömrünü kolay para kazanma yollarını aramakla telef etmektedir. Tüm bunları sadece çok az bir kısım başarabilirken geriye kalan büyük dilim bu yolda elinde olanları da kaybetmektedir. Kolay para kazanma derdine düşenlerin çoğunun yolu düştüğü internet siteleri kimilerine büyük gelir kapıları açarken kimilerini de acınası durumlara düşürmektedir. İnsanlar daha gibi teknik kelimelerin anlamını bilmeden bu yoldan para kazanacağını zannetmesi çok garip bir durumdur. Bir telefona kontör yüklemeden size konuşma şansı vermezler belki hediye olarak ucundan tattırırlar fakat bu sadece birkaç seferliğine olacaktır. Sosyal imleme çalışmaları gibi teknik alanlarda uzmanlaşmadan para kazanma derdine düşmeyin bol bol araştırma yapın hatta ilk konunuz  olsun.

Bu siteyi kurmanın hayaline daha sonra düşün. Türkçe forum tanıtım çalışmaları ve hakkında yeterli bilginiz olduğunu düşündüğünüz anda Kurumsal kimlik çalışmaları için hazırlıklara başlayın kısacası önce kendinizi geliştirip donanım sahibi olun sonrasına sonra bakın.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol