banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KURSİYERLER SERTİFİKALARINI ALDILAR
 Kursiyerlerin yaptığı eserlerin sergisinin açılışının ardından kursiyerlere sertifikaları da dağıtıldı.

Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı, Mustafa Uzunlar, Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Yaşar Kaymak, Mezarlıklar Müdürü Emir İsmail Demir, ile diğer ilgililer ve kursiyerlerin katıldığı serginin açılışında Özel Sevinç Yağmuru Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi Sahibi Osman Demirci bir kısa konuşma yaparak Kahramanmaraş Belediyesine teşekkür etti.

Kurdele kesilerek sergi açılışı yapıldı ve sergi salonu gezildi. Serginin gezilmesinin ardından sertifika dağıtımına geçildi.

Burada bir açıklama yapan Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı: “Kahramanmaraş Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz ile özel eğitim kurumlarının ortaklaşa gerçekleştirdikleri meslek edindirme kursları sayesinde engelli kardeşlerimiz de meslek sahibi olma ve el becerilerini geliştirme imkanlarını buldular. Sosyal ve kültürel anlamda hizmetlerine devam eden belediyemizin buna benzer hizmetleri sürekli devam edecektir. Bu kurslara katılarak başarılarını ve hünerlerini sergileyen kardeşlerimizi de kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Açıklamanın ardından kurslara katılan kursiyerlere sertifikaları Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı, Mustafa Uzunlar, Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Yaşar Kaymak ve diğer ilgililer tarafından verildi.

1 yıl süren kurslarda oluşturulan eserler aynı zamanda 4-8 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul Feshanede düzenlenen tanıtım günlerinde de sergilendi.

Takı Tasarım, Ahşap Boyama, Çeyiz Ürünleri ile Dekoratif ve Aksesuarları Kurslarına 50 öğrenci katıldı.

Sergi 9 Kasım 2013 tarihine kadar açık kalacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol