banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KURAN-I GÜZEL OKUYAN TÜRKİYE İKİNCİSİNE ALTIN TAKDİMİ

Zaferi’nin 100. Yıldönümü nedeniyle Çanakkalede yapılan Finalde Kahramanmaraş’ı Osman Sadi Kazancı Kız Kuran Kursu adına temsil eden Şerife Nur Kazancı, Müftülük makamında İl Müftüsü Muhammed Gevher ve Onikişubat İlçe Müftüsü Abdullah Demir tarafından kabul edildi.

18 yaş altı bayanlar Kuranı kerimi güzel okumada Türkiye 2.si olan şerife Nur Kazancı, ilk önce Onikişubat İlçe birinciliği, İl birinciliği, Şanlıurfa Bölge birinciliği ardından Ankara’da yapılan ön elemde ilk yediye girdi ve Çanakkale de yapılan Türkiye finaline katılma hakkı elde etti. Burada Jüri karşısında ter döken şerife Nur kazancı Türkiye ikinciliğini elde etti.

İl Müftüsü Muhammed Gevher kabulde yaptığı konuşmada eğitim ve disiplinin sayesinde genel bir başarının sevincini yaşadıklarını belirtti. Müftü Gevher Türkiye finaline kadar atlatılan büyük merhalelerden geçildiğini de kaydederek şöyle dedi: “Burada tesadüfî olmayan bir başarının öyküsünü canlı olarak görmekteyiz. Kızımız Kuranı güzel okumada Türkiye 2. si oldu. Alınan derecelerde Kahramanmaraş’ın esamesi okunmaktadır. Kızlarda ve erkeklerde Türkiye birinciliğini heyecanla bekliyoruz. Bu istikrarın altında halk tarafından sahip çıkılması ve eğitime verine desteğin etkisi çok büyüktür. Burada öğrenciyi yetiştiren öğreticilerimizi ve kurs idarecilerimizi, destek veren halkımız canı gönülden tebrik ediyoruz.”dedi

Onişubat İlçe Müftüsü Abdullah Demir de yaptığı konuşmada verilen kaliteli ve disiplinli eğitimden dolayı öğretici Şule Osmanoğlu ile Kurs Müdiresi Necla Altuna teşekkür etti. Müftü Demir konuşmasında, bu başarının altında eğitmen il Müftüsü Muhammed Gevherin üstün gayretlerini gösterdi, teşekkür etti. İlçe Müftüsü Abdullah Demir, birinciliğe doğru başarıyla ilerlediklerini kaydetti.

Kabülde; Kurs Müdiresi Necla Altun ile Öğretici Şule Osmanoğlu açıklamalarda bulundu. Türkiye ikincisi Şerife Nur Kazancı burada güzel bir Kuran tilavetinde bulundu.

Daha sonra İl Müftüsü Muhammed Gevher ile Onikişubat İlçe Müftüsü Abdullah Demir tarfından altın takıldı. Müftü Demir Türkiye ikincisi Şerife Nur kazancı ya bir de başarı belgesi takdim etti.

HABER: HACI ALİ GÜNEÇIKAN

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol