Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KÜÇÜK EV’İN KONUĞU ATALAY
 TRT ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Yedi Güzel Adam” dizisinin galasına katılmak üzere Kahramanmaraş’a gelen Başbakan Yardımcısı Atalay, ziyaretleri sırasında kentin tarihi ve turistik yerlerini de ziyaret etti.

Ziyaretinin ikinci gününde Abdulhamid Han Camisinde sabah namazını kılan Atalay burada düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katılarak yapılan dualara eşlik etti.

Burada cami hakkında da bilgiler alan Atalay, kahvaltıyı ise Kahramanmaraş’ın ve bölgenin sayılı restorantlarından biri olan Küçük Ev’de yaptı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Milletvekili Sıtkı Güvenç, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve çok sayıda davetlinin de katıldığı kahvaltı programında yöresel paçadan tadan Atalay, hazırlanan menüyü oldukça beğendi.

Nuri Selimoğlu ve ekip arkadaşlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Bakan Atalay, ziyaretin sonunda personelle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol