Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KSÜ’DE LÖSEV STANDI
 Lösemili Çocuklar Vakfı Kahramanmaraş İl Temsilcisi Gülseren ALTAY ve gönüllülerinin düzenlemiş olduğu stand, üniversite öğrencileri ve öğretmenleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Kermesin yanı sıra LÖSEV standının da kurulduğu organizasyon eğlenceli ve verimli geçti.

Kermesle ilgili açıklama yapan Lösev İl Temsilçisi Gülseren Altay: Kurulan LÖSEV standında hem hasta çocuklarımızın annelerinin yaptığı ürünler tanıtıldı hem de LÖSEV kuruluşu ve Ankara Gölbaşı`nda yapım aşamasında olan Onkoloji Hastanesi için başlatılan “Bir Tuğla da siz koyun” kampanyası  hakkında bilgi verildi. –dedi.

Son olarak Altay: “Bu organizasyonun oluşturulmasında bize bu imkanı sunan KSÜ rektörü Prof. Dr. MEHMET FATİH KARAASLAN’ a ve LÖSEV’ e, gönüllü annelerimize, stant başında bekleyen gönüllü gençlerimize, misafirperver KSÜ öğrencilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz”.- dedi.

22 mayıs saat 18:00`a kadar devam edecek standda yapılan satışlarda elde edilen gelir LÖSEV’ e bağışlanacak.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol