banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KSÜ TIP FAKÜLTESİ BİLGİ YARIŞMASINDA İKİNCİ OLDU
 Bölgedeki Tıp Fakültelerinin birbirleri ile tanışıp kaynaşması amacıyla 16 Mayıs 2014 Cuma günü Adana Çukurova Üniversitesi’nde yapılan ve KSÜ Tıp Fakültesinin yanı sıra Gaziantep Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Adana Çukurova Üniversitesi ve Mersin Üniversitesi Tıp Fakültelerinin katılıp, kıyasıya yarıştığı bilgi yarışması programında Cem Dönmez, Duran Tavut, Fatma Dilara Türkuşağı, Ali İhsan Akçay, Gökhan Köküsarı’dan oluşan KSÜ Tıp Fakültesi ekibi, başarılı bir performansın ardından Gaziantep’in ardından ipi ikinci sırada göğüsledi. Soma’da yaşanan faciada şehit olanların anısına yapılan saygı duruşu ve ardından okunun istiklal marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof Dr Dilek Özcengiz yaptı. Katılımcı Fakültelerin dekanlarının birer kısa konuşma yaptığı programda konuşan KSÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Durmuş Deveci; “Çukurova Üniversitesi gibi büyük bir üniversitede olmaktan dolayı mutluyuz ancak Soma’da yaşanan kazadan ve giden hayatlardan dolayı da çok üzüntülüyüz. Ben bu organizasyonda ev sahipliği yapan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yarışma da tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.



Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerince hazırlanan ve mesleki alan ile genel kültür sorularından oluşan soruların ardından verilen cevaplar neticesinde Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi birince olurken, KSÜ Tıp Fakültesi ikinci, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi ise üçüncü oldu. KSÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Durmuş Deveci’nin yanı sıra Prof. Dr. Mustafa Çelik, Yrd. Doç. Dr. Ebru Fındıklı ve Yrd. Doç. Dr. Neslihan Kurtul ile birlikte KSÜ Tıp Fakültesinden 50 tane öğrencinin katıldığı yarışma sonunda KSÜ Tıp Fakültesi tarafından ikram edilen Maraş Dondurmaları afiyetle yenilirken bir araya gelen öğrenciler tarafından bol bol fotoğraf çekildi.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol