Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KSÜ REKTÖRÜ RAĞBET GÖRMEYE DEVAM EDİYOR
 Ziyarette konuşan Ekinözü Kaymakamı Fatih Gül, Rektör Deveci’ye yeni görevinde başarılar diledi. Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ise Ekinözü’ne üniversite olarak neler yapılabileceği konusunda görüşlerini dile getirdi.

Ekinözü Kaymakamı ile Belediyenin iş birliği ile düzenlenen Ekinözü’nün eksiklerinin kayıt altına alındığı, Ekinözü’ne üniversite olarak neler yapılabilir konusunun yer aldığı dosya Rektör Deveci’ye verildi.

Ekinözü ile ilgili hazırlanan dosyayı inceleyeceğini belirten Rektör Deveci, şehir merkezine uzak olmasına rağmen iç turizm yönünden hareketli bir yer olan Ekinözü için Üniversite olarak gerekli fizibilite çalışmaları yapacaklarını söyledi. Ekinözü’ne yapılacak çalışmalara katkı sağlayacaklarını ifade eden Deveci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol