Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

KSÜ KAVŞAĞI KABAK TADI VERDİ

  

Aylardır ha bitti ha bitecek denilen, trafiği bile rezalete çeviren KSÜ Kavşağı olarak bilinen üst geçit, görenleri, gelip geçenleri bile sinir küpüne çevirirken, hiçbir yetkilinin çıkıp da müspet ya da menfi bir açıklama yapmaması, hep ‘yeni Türkiye’den söz edilmesi, vatandaşı çileden çıkartmaya başladı.

Mahkeme kararıydı, iptaliydi, müteahhidin hataları idi derken, başlanacak denildiği halde, dünkü haliyle duran köprülü kavşağın bitimi Allah’a kalmış görünüyor.

BU NE CİDDİYETSİZLİK, BU NE SORUMSUZLUK!

Duyarlı olduğu kadar tepkili olmayı da bir vatandaşlık görevi sayan insanlar, “Bu ne ciddiyetsizlik, bu ne sorumsuzluktur ki, aylardır günah abidesi gibi duruyor. Şayet bu iş, bu kavşak bırakın Kocaeli’ni, Gaziantep’de yaşansaydı, o milletvekilleri şehre giremez, yerlerinde oturamazlardı. Yerel siyasetçilerin, yerel bürokratların ve yerel yöneticilerin gözlerinde perde mi var da görmüyorlar, bir çözüm getirmiyorlar!” demeye başladılar.

YENİ TÜRKİYE’DE YENİ MARAŞ BU MU OLMALI

Konuştuğumuz insanlar, özellikle sürücüler, yeni Türkiye’den söz ederken, yeni Maraş’ın geleceğine ilişkin karamsar düşünceler içinde olurlarken, Karayolları başta olmak üzere, yerel siyasetin, yerel yönetimin bu ucube, bu günah keçisine dönen kavşağın bir an önce bitirilmesi, trafiğe açılması için herkesin elini taşın altına koymasını bekliyor.

NOT: Son edindiğimiz bilgiler doğruysa şayet, mahkeme üst kavşağın yapım işini ilk müteahhide  verdi.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol